TheodorescuS Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nu, nu este ceva de domeniul viitorului, este un fapt cât se poate de real şi asta o datorăm companiei Emotiv Sistems care în încercarea lor de a crea o legătură cât mai puternică între om şi dispozitivele electronice a conceput EPOC. Principiul care stă la baza acestei idei este asemănător cu cel dintr-un electroencefalograf. Diferite unde ce aparţin unui anumit gând, unei acţiuni sau unui sentiment sunt înscrise pe o hârtie milimetrică, iar nişte electrozi plasaţi într-o anumită ordine au rolul de a percepe impulsurile care iau naştere la nivelul creierului. Toate astea fiind realizate pentru un control perfect în orice tip de joc. Comenzile date de creierul dvs. sunt transmise către consolele de jocuri prin wireless. Tot ce vă trebuie este o cască speciala, iar cu ajutorul unei componente software a programului vi se poate monitoriza în permanenţă starea emoţională, astfel încât dacă vă încruntaţi caracterul dvs. va face întocmai sau dacă treceţi printr-o situaţie complicată nivelul de dificultate al jocului poate fi automat diminuat.Pretul acestui produs este de 299 USD.Filmulet + o pozaTre sa fie bestial sa joci WOW cu asa ceva :D
mortallx Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 wtf a scos asa ceva? asta vedeam numai la desene animate strang bani si imi iau si eu unu
Stalk3r Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 si daca joci Fifa ce faci ? fugi prin casa ca dementu si dai sut cu piciorul in WC ? glumeam.. :P, misto, un pas in lumea gaming-ului.
mortallx Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 si daca joci Fifa ce faci ? fugi prin casa ca dementu si dai sut cu piciorul in WC ? oricum ar fi frumos sa joci un shooter La jocurile xxx faci u actiunile :-?
stayalive Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ar fi fost prea super sa mearga la jocurile astea .... O sa apara jocuri speciale pentru chestia aia.Pretul mi se pare ieftin.
Florin_LOVE Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 problema ii ca trebuie sa te concentrezi cc tarechiar daca suna ciudat asa trebe ca sa poti face ceva
alcholic Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 stant in casa .. faci si sport in aceelasi timp ... "exercitii" :>
Slaypassion Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Prea tare si cand joc san andreas, ma bat cu unu', intru in masina etc trebuie sa dau cu pumnii ca nebunu' ?
flakyn1 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Interesant, dar nu-mi place, prefer clasicul :D
RooT92 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nice... :D e foarte frumos cand te joci counter
Shtef14 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 E tare chestia :) si nici nu este foarte scumpa :) eu zic ca se merita sa strangi bani pentru asa ceva :)
The Wizard Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 la cati nabi sunt pe internet care abia misca soarecele si tastatura ar fi crima sa ii pui si sa gandeasca...
t0x!C Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nu cred ca trebuie sa faci in rl cea ce trebuie sa faci in joc, trebuie doar sa te gandesti la cea ce vrei sa faci.Ex: Daca intr-un joc trebuie sa alergi, in rl nu trebuie sa alergi ci doar sa te gandesti ca alergiOricum ideea e super
TzuYoshi Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 si daca joci Fifa ce faci ? fugi prin casa ca dementu si dai sut cu piciorul in WC ? glumeam.. :P, misto, un pas in lumea gaming-ului. oricum ar fi frumos sa joci un shooter La jocurile xxx faci u actiunile :-? stant in casa .. faci si sport in aceelasi timp ... "exercitii" :> Prea tare si cand joc san andreas, ma bat cu unu', intru in masina etc trebuie sa dau cu pumnii ca nebunu' ? Care parte din "puterea mintii" nu intelegeti ? Voi nu sunteti in stare sa interpretati un text si vreti sa jucati jocuri. R-TARDS. On: Interesanta chestie insa mi se pare slaba deocamdata. Dureaza prea mult pana primeste informatiile iar chestia asta te face sa alegi vechile platforme care ofera performante. Ca proiect futuristic este bine realizat, dar mai dureaza pana o sa poata fii folosit in scopuri cu adevarat utile.
darth_sirus Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Counter Strike? San Andreas? Fifa?Naveti voi asemenea nivel de concentrare pentru a face acele actiuni folosind metoda asta si deja visati la cai verzi pe pereti.....Mai urma sa zica unu "aaa ce tare sa joci Crysis pe asta :crazy:" si terminam tot setu.Evident ca primele jocuri pe aceasta platforma vor fi jocuri simple
Radu21 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ))))))))) Chiar, ce facem cu fifa? sau NFS? Sau Mirror's Edge? Oricum, m-as juca black and white 2 cu el :)
acelasi_bandit Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 E prea marfa,sa te joci cs pe asta
flamer Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 tare..dar e cam usturator pretul...pentru mine..:D
snicker4us Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 WTF!? Trebuie sa adun bani daca vreau so cumpar.
i sin Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 chiar credeti ca o sa faca fifa chyrsis counter si mai stiu eu ce jocuri? o sa se faca jocuri speciale pentru asta...