Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Diablo_x

PARERI

Recommended Posts

Posted

ce e mai bun un set cu defence mare cu optiuni mai naspa sau un set mai mic cu DSR (rate la defence mai mare )

mai concret vorbind ,care e mai bun la no rr ? un set ds lk hp sau un set gs dsr ?

Posted

ce e mai bun un set cu defence mare cu optiuni mai naspa sau un set mai mic cu DSR (rate la defence mai mare )

mai concret vorbind ,care e mai bun la no rr ? un set ds lk hp sau un set gs dsr ?

parerea mea ca lk-dsr e mult mai bun ca lk-hp la no rr

Posted

ideea era alta , e mai bun un set din bok+5 de exemplu cu opt mai slabe(dar cu un defence mare), decat unul din bok mai mic dar cu optiunea dsr ( cu un RATE mai mare la defence )

Posted

depinde si diferenta intre bok in principiu cand esti mic iti trb defense deci ar merge unu de umplutura din +5 dgb iti da mis si cand iti prinde una esti jos.. :)

Posted

Mai bun un set cu defense mai mare din bok+5 cu obtiunea lk hp,decat un set cu def mai mic (bok+3,bok+4) lk dsr. Dc?

Deoarece dsr-ul in principul la non rr nu te ajuta cu nimic,este sansa de a primi miss de la un monstru,cred ca te intereseaza mai mult sa primeste dmg mai mic,decat sa primesti cateodata miss.

Cel mai bun se non rr ,ar fi un set cu defence mare si obtiuni dd+hp,dd sau hp.

Posted

la no rr,mai ales pt sm iti trebuie ori defense mare ori un set lk dd +9 caci un set complet lk dd face minuni (pana la 32% damage decrease )

Posted

Mai bun un set cu defense mai mare din bok+5 cu obtiunea lk hp,decat un set cu def mai mic (bok+3,bok+4) lk dsr. Dc?

Deoarece dsr-ul in principul la non rr nu te ajuta cu nimic,este sansa de a primi miss de la un monstru,cred ca te intereseaza mai mult sa primeste dmg mai mic,decat sa primesti cateodata miss.

Cel mai bun se non rr ,ar fi un set cu defence mare si obtiuni dd+hp,dd sau hp.

de acord cu twist dsr-ul devine mai bun cu agi mai mare... dar sa zicem un golden+5 are attack rate cat sa treaca de peste 1.5 k dfns rate ceea ce in nici un caz nu o ai la non rr..

oopt buna e dsr+dd sau dd+hp la asa ceva.. oricum dd-ul sa fie prezent, iar setul sa fie de lvl cat mai are (GD, DS, DM, Hurri, etc. )

Posted

ideea era alta , e mai bun un set din bok+5 de exemplu cu opt mai slabe(dar cu un defence mare), decat unul din bok mai mic dar cu optiunea dsr ( cu un RATE mai mare la defence )

eu unul as paria pe seturile din bokuri mai mici dar cu opt mai buna decat def mare de la set mare

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...