Jump to content
DenY

Gather Oradea

Recommended Posts

Posted (edited)

Well, sa mai iesim si noi la un suc o bere ceva de genu... Si poate se mai strang ceva fetze noi de prin joc... Mai anuntati si voi prin joc de gather, ca nu toata lumea stie de forum & shitz :))

@ locatia si ora o stabilim pe parcurs ;D

O zi buna in continuare !

Edited by DenY
Posted

Well, sa mai iesim si noi la un suc o bere ceva de genu... Si poate se mai strang ceva fetze noi de prin joc... Mai anuntati si voi prin joc de gather, ca nu toata lumea stie de forum & shitz :))

@ locatia si ora o stabilim pe parcurs ;D

O zi buna in continuare !

hf tradator =))

vine si bombonica? :wub:

Posted

Pai noi tot am iesit in oras, am stabilit la telefon ora si locul si fara prea multe comentarii. Nu mai suntem asa multi din Oradea, cum eram candva, as fi curios cine ar mai veni inafara de mine,gunit,pupak,rezi,dev,cancel,angelus ..cam astia am fi ..

Posted

Opa :) daca e mergem sa fie in wek ^_^ vinerea/sambata ar fi fain :)

Posted

Si eu optez tot pentru dominion, duminica, ora o stabilim pe parcurs.

si eu si eu :) optez dominion ... ora care o vreti voi ... da sa fie duminica ... si sa nu faca dev faza de data trecuta k e beat si nu mai poate sa se deplaseze :))

ar fi ceva sa ne adunam mai mulicei :)

Posted

iO' date='Sep 15 2009, 21:46' post='4224383']

si eu si eu :) optez dominion ... ora care o vreti voi ... da sa fie duminica ... si sa nu faca dev faza de data trecuta k e beat si nu mai poate sa se deplaseze :))

ar fi ceva sa ne adunam mai mulicei :)

=))) baga la sala :)) pana duminica il cari tu^_^ wei adui si pe black si rezi :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...