Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AngelDust

To sell or not to sell

Recommended Posts

Posted

Cine poate sa-mi explice si mie la ce ar trebui sa ma astept cand un destept spune SELL ITEM X.

Cu ce ar trebui sa cumpar?Jwls sau zen?

Pentru ca sunt multi care posteaza / dau mesaje cu SELL si cand ii intrebi de sanatate acelasi raspuns "Nu dau pe jwls".Dar pe ce?Daca dai pe alte items nu e TRADE?

Guest smiley_real92
Posted

da...inseamna trade,dar asa e acum..se zice doar sell ,semnificand ambele,si trade si sell...asa s-a obisnuit lumea :)

Daca omu vrea item pe item asta trebuie sa-i dai ;) ...

greu in ziua d azi :))

Posted

Daca ar spune cineva trade, normal ar fi sa spuna si pe ce.. ori asta mai ocupa inca un post pe global, alti zeni si poate nu toti au zeni de aruncat :D

Posted

eu cand vand cate ceva si ma intreaba ce vreau raspund jwl sau items , pentru ca omu nu e obligat sa mi faca mie rost de nush ce item ca sa facem trade u . eu iau jwl si cu jwl imi iau ce mi trebe...daca face o oferta buna de item atunci vorbim .

Nu-i suport in general pe cei care vand ceva si imi spun "ofera" . Eu zic un nr mic de jwl ca doar n-o sa i dau 1k jwl pe bone boots si el , daca nu primeste CEL PUTIN cat crede ca poate scoate pe acel item , pleaca fara sa mai negocieze....

Posted

eu cand vand cate ceva si ma intreaba ce vreau raspund jwl sau items , pentru ca omu nu e obligat sa mi faca mie rost de nush ce item ca sa facem trade u . eu iau jwl si cu jwl imi iau ce mi trebe...daca face o oferta buna de item atunci vorbim .

Nu-i suport in general pe cei care vand ceva si imi spun "ofera" . Eu zic un nr mic de jwl ca doar n-o sa i dau 1k jwl pe bone boots si el , daca nu primeste CEL PUTIN cat crede ca poate scoate pe acel item , pleaca fara sa mai negocieze....

da inainte sa scoata lephap asa se facea..chair daca nu aveai nevoie luai jwl si luai cu ele ce vroiai...acum unde sa tina omul atatea jwl..prefera sa dea direct pe ce are nevoie.Si ganditiva e un dezavantaj pentru toti u care vrei sa cumperi nai itemele alea..eu care vreau sa vand nu prea gasesc cui ca nu sta omul cu iteme garla pe el..e ca si cum sar scoate bani in rl si am incepe fiecare :iti dau 2 morcovi daca imi dai o paine :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...