Jump to content
snicker4us

Tanar umilit de un cocalar

Recommended Posts

Posted

Oh, nu ! M-a ofticat groaznic omu asta, 'Cat de mare e gradina ta Doamne'. Imposibil de definit, cuvantul prost e prea bland, nu-l incape in piele. Se pune cu jumatati de masura, el grasu de 100 de kg sa faca 'tribuna' de retarzi sa rada. Again, oh, nu..inuman, Citez pe cineva mai sus..Traim in Romania din pacate.

Edit : ca bun e proverbul asta pentru el 'Nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita'

Posted

moldovean imputit

Usor bai moldavo- rapper ce esti :)))

m-a facut sa rad bine moldoveanu' asta bashit =))

sunteti idioti. atat voi, cat si parintii vostri ce v-au crescut in maniera asta..

Posted

Am trecut prin astfel de situatie...poate chiar mai dificila...se intampla acu 6 luni ...eram cu fratele meu in masina(avand destinatia -> servici) si din pura intamplare/curiozitate m-am uitat la un "palc de oameni" care se aflau in fata unui club...nici nu am ajuns la primul semafor ca deja in dreapta mea se afla un mercedes, deja mi-am dat seama ce ma asteapta din comportamentul bizar al soferului din dreapta mea..care accelera masina provocator...si singura solutie care o aveam era sa il ignor si sa ma prefac ca nu il vad sau ca nu stiu nimic sperand ca ma va lasa in pace...deja adrenalina incepuse sa pulseze in mine...si probabil ca daca aveam o masina cel putin egala(ca putere) ca individul acela preferam sa fug...dar avand "daciana" am preferat sa stau "pe bancheata" mea si sa sper ca sentinta-mi va fii mai usoara...intr-un final se facuse verde la semafor...si mi-a trecut in minte sa nu semnalizez intentia de a vira la stanga....ca poate asa il voi pacali si el isi va continua drumul inainte...pentru moment chiar am crezut ca merge ideea....dar imediat dupa ce am virat stanga el ajunse-se imediat in spatele meu ...nici nu am facut 200 de metri cand o a doua masina si-a facut simtita prezenta si atunci mi-am dat seama ca se va termina destul de rau pentru mine si fratemiu ...greseala pe care am facut-o a fost faptu ca am ajuns la destinatie( nu departe de locul actiunii ) si am preferat sa ma prefac ca sunt nevinovat, nu am oprit bine masina...cand deja m-am vazut blocat de 4 masini( mercedesul stand de paza la intrarea strazii ) am continuat sa ma prefac ca sunt indiferent cand nici nu apuc sa ma dau jos din masina...ca dejau erau 12 "namile" pe mine ..!

Parerile erau impartite,unii crede-au ca am vrut sa le creez probleme...alti ma considerau deja rival, dar cel mai inficosator a fost cand m-a intrebat unul dintre tipi "Ca de ce ma uit"! raspunsul meu a fost pe cat se poate de idiot cretin si nepotritit!..:"Nu am voie?"( nu suna a tupeu,cii a frica,altceva nu mi-a trecut prin cap )si el a continuat ca :"vezi ca ceea ce ai vazut nu e bine" raplica mea fiind :" nu am vazut nimic" si a inceput sa ma ameninte...si am preferat sa tac ca mielu ( caci cu siguranta nu vroiam sa mananc cu paiul in urmatoarele 2-3 luni) toata scena nu a durat mai mult de 3 minute...

Prima impresia care mi-au lasat-o a fost ca tipii erau foarte probabil niste traficanti...deatfel erau foarte bine organizati,dar probabil si ei au preferat sa nu isi creze probleme din nimic

Referitor la aces clip ...seamana cu situatia in care am fost eu ....dar as fii preferat sa fiu in locul lui decat sa mai trec incaodata prin ceea ce am trecut...un doresc nimanui astfel de "experiente"

Cat despre "tehnica" Dai si fugi pentru mine e valabila numai in cazul in care cunosc zona si desigur evalabila in functie de numarul de indivizi cu care ai deaface..adica dai in unu ...si sar 5 pe tine si nu ai rezolvat nimic...faza cu datu si saritu pe bicicleta e inspirata din filmele cu Chuck Norris,te asigur ca nu ai timp sa faci acest lucru dar cu sigurata nu ai cum sa intelegi pana nu traiesti sentimentul pe propria-ti piele!

Aveti grija de voi! si evitati orice astfel de situatie...incercati sa ma cantariti cuvintele in momentele critice(nu ca mine) si invatati din greseli !

O seara infricosator de frumoasa va doresc!

Guest alexinho61
Posted

Cocalarii idioti! Nu ai ce pretentii sa ai :D

Care mai de care mai rambo in ziua de azi, Dar nu uitati o chestie.

Fiecare are nasul lui ;)

Posted

Aproape Sa Te Cred Mai Steff ... Pacat Ca Mai Ai Multa Mamaliguta De Papat Pana Sa Mai Cresti Tu Sa Stii Pe Ce Planeta Te Aflii !!!

Cat despre nenorocitu asta ... wai de tine mai amaratule sa iti pui mintea cu un copil ratonule !!!!!!!!!!!!!

Posted

Oh, nu ! M-a ofticat groaznic omu asta, 'Cat de mare e gradina ta Doamne'.

De ce-ti pui problema asta ? :) E doar un misto de proasta calitate, asa ceva se intampla zilnic in toate colturile din lume.

Se pune cu jumatati de masura, el grasu de 100 de kg sa faca 'tribuna' de retarzi sa rada.

Cred ca as baga mana in foc ca aia 2 se cunosteau. :-? Un pusti strain de omul ala, speriat de "caterinca" lui, nu-i vorbea la pertu.

Traim in Romania din pacate.

Nu are nici o treaba Romania cu acel filmuletz, se intampla pretutindeni. :)

Posted

De ce-ti pui problema asta ? :) E doar un misto de proasta calitate, asa ceva se intampla zilnic in toate colturile din lume.

Cred ca as baga mana in foc ca aia 2 se cunosteau. :-? Un pusti strain de omul ala, speriat de "caterinca" lui, nu-i vorbea la pertu.

Nu are nici o treaba Romania cu acel filmuletz, se intampla pretutindeni. :)

crezi tu ca mai gasesti retardati de genu asta inafara de romania ?macar cu asta sa fiti mandrii de romania voastra , de retardatii astia .

Posted

sunteti idioti. atat voi, cat si parintii vostri ce v-au crescut in maniera asta..

vezi ca inca nu te-a jignit nimeni ;)

"SEMNALIZARE STANGA DREAPTA AI ?" =)))))

Posted

@Piciu_black sorry pentru ce ti s-a intamplat :|

@ceilalti mai taceti dreaq din gura si nu va mai laudati din spatele monitorului,sincer va uitati prea mult la filme cu chuck norris,steaven seagal si altii de genul :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...