Jump to content
snicker4us

Tanar umilit de un cocalar

Recommended Posts

Posted

In rolul principal s-a autodistribuit un barbat ajuns la o varsta la care multi se gandesc sa-si intemeieze o familie, daca nu cumva au facut deja acest pas. In schimb, eroul nostru prefera sa-si petreaca timpul distrandu-se in fata blocului, pe seama unui baiat cu multi ani mai mic decat el. Singura greseala a acestuia e ca a indraznit sa mearga cu bicicleta pe teritoriul "glumetului".

Frustrat probabil pentru ca a trebuit sa plateasca taxa de prima inmatriculare, dupa cum reiese din spusele lui, barbatul intre doua varste incepe sa-i reproseze baiatului, printre altele, ca nu are la bicicleta numere de inmatriculare, vesta sau asigurare. Iar intr-un final concluzioneaza nervos: "Deci tu mergi pe banii mei!".

Amuzat, un prieten al oratorului de ocazie filmeaza amuzat scena si chiar isi completeaza din cand in cand amicul. Ba chiar il intarata sa-l injure si sa-l agreseze fizic pe adolescent.

Baiatul nu stie daca sa ia in serios reprosurile, bulversat fiind de agresivitatea barbatului si oricum este amenintat cu bataia, daca indrazneste sa spuna ceva. Circul ieftin se termina in momentul in care agresorul arunca furios bicicleta pe un morman de pamant.

Sursa: ProTV

Video

PS: Pana unde poate merge mitocania unor conationali de-ai nostri.

Posted

ala cu bicicleta nu o avut ce face , trebuia sa-l aprobe si sa faca ce zice , daca vroia sa ramana cu bicicleta ...

Nu stiu de ce mi se pare ca il invinovatesti pe baiat :| de parca ar fi avut vreo vina ca a trecut pe acolo

Ori nu ai pus bine semnele de punctuatie ori spui ca baiatul are vina lui

Posted

nu am zis ca ii vina lui . el trebuia sa faca ce i-o zis , si sa-l asculte , sa nu-si puna mintea cu el , ca daca ii comenta numa probleme avea ..

Posted

"Vesta anti-glont in caz de incendiu =))

CO2-ul e trecut pe carte? =))

Te scarpini in bostan cand vorbesti cu mine? =))

Esti dita vitelul =))

Ai puta de juma de =))

Rade ca-i place =))

Animal de copchil =))"

Doamne cat de tare, clasica ramane asta :))

Posted

aseara am vazut si eu filmuletul pe un site...si am ramas :|

nu ai ce sa ii ceri tipului...un cocalar trist care nu a avut copilarie...parerea mea

Doamne...de ce nu dau si eu de un retardat ca asta? sa ii fac bicicleta fular :))

Posted

Pai, trebuia sa isi arate si el talentele de macho man in fata camarazilor de bere din fata blocului, nasolu p...i, macar daca se lega de unu de masura lui era misto filmuletul, dar asa, lame....:| .

Posted

Doamne...de ce nu dau si eu de un retardat ca asta? sa ii fac bicicleta fular :))

Vad ca stai in Bucuresti. Cat de greu poate fi sa dai de unu ca ala?

Posted

Vad ca stai in Bucuresti. Cat de greu poate fi sa dai de unu ca ala?

ohhh yeah...cat de greu poate fi...cand dai de asemenea exemplare la fiecare colt de strada? :blink:

si tinand cont cat de "mic" este Bucurestiul....

gimme his adress sau zona pe unde sta si ma duc sa ma plimb cu bicicleta mea "neinmatriculata" pe acolo :yum: :yum: :right:

EDIT: BTW nice sign :D

Posted

Tanar umilit si hartuit sexual de un cocalar! VEZI VIDEO!

P E N I B I L

1. umilit -da

2. hartuit sexual - wtf -

3. cocalar? - unde?!

jurnalism de calitate ...

RooT92' date='Sep 12 2009, 15:21' post='4213353']

Specimene ca ala gasim la toate colturile...Traim in Romania...

Specimen, tu sa ne spui opinia dupa ce o sa iesi din casa.

smash922' date='Sep 12 2009, 17:11' post='4213669']

70%din populatia Romaniei este acoperita de Cocalari/Pitzipoance....

Voi doi sunteti frati gemeni de sunteti asa prosti?

moldovean imputit

La fel si tu, prost - pamant de flori.

OT; pura caterinca, dupa cateva beri.

Nu zic ca e "frumos", da si ala era vai steaua lui.

Pe mine m-a amuzat maxim.

ps; NU o sa raspund la eventualele replayuri.

Injurati cat vreti ... din spatele monitorului.

Cius copiii!

pss; nu sunteti de atmosfera baaaaaaaa!

Posted

Un om care se bate cu pumnul in piept ca e nationalist face astfel de distinctii pe baza regiunii de provenienta?

Ala e un roman tiganit care nu merita respect.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...