Jump to content
eugen66

Monument al soldatului sovietic din Bucureşti, vandalizat. Rusia protestează (FOTO)

Recommended Posts

Posted

Corect mobydick,si intr-un fel cred ca a fost alegerea cea mai buna.Daca eram impotriva nemtilor de la inceput,poate ca eram terminati ca natie deja.Sa nu uitam totusi ca si N.Trasilvaniei si Cadrilaterul au fost cedate Ungariei,respectiv Bulgariei prin ordinul lui Hitler,oricum o dam,nimeni nu ne-a facut un bine.Masina de razboi germana fara petrolul nostru nu rezista atata timp,de ce credeti ca americanii si englezii faceau eforturi masive sa distruga rafinariile de la Ploiesti?

Posted

Eugen ... scuza-ma ca-ti spun ... dar mai trebuie sa te documentezi sa sa te documentezi ... fara suparare!

@Moby ... no offence ... decat sa ajung sa-ti sustin ... "parerile" ... mai bine nu ... Rusia e o super putere ... de ce a stat Bush pe tusha cu rusii? De placere sigur nu ... de frica, categoric da! Pentru petrol ... de era Rusia ... Iraq-ul ... o ataca ... dar ... nu te bati cu o super putere! Cu, care noi am rupt relatia ...

PS: Tezaurul nostru s-a dus la rusi pentru protectia din vremurile respective ...

Contestati spusele mele ... ca o faceti degeaba ... nu-mi pasa de parerea necunoscatorilor ...

PS2: Am rude care-s "ruscane" ... si au peste 80 de ani ... asa ca stiu de la "dovezi" vii ce ii Rusia ... nu din "povesti" ... cum stiu multi de aici ...

Taci ba!

Rusia are doar o putere militara si are multe bogatii de subsol

in rest...economie 0%

au ca de frica:))

au stat de vb pt. ca rusia este o tara mare si o forta militara

dar nu se compara cu USA

Posted

N-are rost sa-mi bat capul ... fie cum vreti voi ... ca vad ca nu se ajunge nicaieri cu multi.

PS: Rusia e o fortza inca ...

Posted

Armata Română a eliberat teritoriul românesc de trupele germane şi maghiare.

Ruşii veneau din urmă şi instaurau ordinea nouă.

Destinul Armatei Române a fost de-a dreptul tragic. Pentru a recupera Basarabia de la ruşi

a fost necesară participarea în război alături de nemţi. Pentru a recupera Ardealul, a fost nevoie

să întoarcă armele împotriva germanilor.

Corect. Mai mult, s-au autodenumit eliberatori. Numai ca au uitat sa mai plece cam pana prin 56, daca nu ma insel, ceva destul de neobisnuit pentru o armata eliberatoare.

Posted

daca americanii nu intrau in razboi si nu-i ajutau cu mii de tone de bunuri de toate felurile, nemtii le-ar fi exterminat natia de caini raiosi. Si bombardamentele americane si britanice asupra Germaniei i-au ajutat pe rusi sa intoarca ofensiva, acele bombardamente distrugandu-le nemtilor capacitatea de reaprovizionare a armatei.

Guest HateLord
Posted

Si cum aflam cine a facut asta? =))))) Ce minte au...

Posted

Arata mai realistic asa.

+1 :) e mult mai "razboinica" , bloody. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...