Jump to content
eugen66

Monument al soldatului sovietic din Bucureşti, vandalizat. Rusia protestează (FOTO)

Recommended Posts

Posted

daca s-ar fii format alianta cu rusia in locul Nato\Euro, romania era cu 100 de ani avansata.

:)) Eram cu 500000000 de ani mai avansati :)) E plin de rusi prin Nord America si Europa plecati pentru ca nu au ce sa munceasca in rusia :))

Sau poate eram avansati ca tarile care fac Parte din CSI ( Belarus, ESTONIA,LITUANIA) :)) niste tari foarte avansate

Posted

Ai halucinatii nene cu Rusia. Astia nu-s in stare sa-si faca nimic pentru ei. Am mai spus-o si repet: tot ce au rusii au de la nemti dinainte de Al Doilea Razboi Mondial (da, inca le mai folosesc) sau e furat de la vreunul din statele estice pe care le-au jefuit (printre care si Romania).

Singurele lucruri care ii fac atat de amenintatori pe rusi e ca: 1) sunt multi ai dracu'. 2) sunt atat de prosti incat armamentul nuclear pe care il au ii face periculosi, inclusiv pentru ei insisi.

Terminati cu mizeriile astea despre maretia Rusiei. Sunt o natie de paraziti care traiesc de pe urma a ceea ce obtin prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe de la altii.

Posted

tarile care fac Parte din CSI ( Belarus, ESTONIA,LITUANIA) :)) niste tari foarte avansate

Ţările Baltice (Estonia, Lituania şi Letonia) sunt ţări membre ale Uniunii Europene.

Posted

daca s-ar fii format alianta cu rusia in locul Nato\Euro, romania era cu 100 de ani avansata.

Pe rusi ii doare'n dos de toate puterile din lumea asta, de aia nimeni nu se leaga de ei, au absolut orice le trebuie deacu pana`n 1000 ani. Restu super-puterilor de pe lume nu ar apuca sa ridice un deget in fata lor ca rusii i-ar face una cu pamantul, ei sunt si vor fii ce-a mai mare putere, urmata de China si\sau japonia .. america e nimeni in vant, doar publicitatea e de ei, doar imaginea .., doar holywood.

Puteti venii cu 1000 de argumente contra ce am zis eu, adanc in fiecare din voi stiti bine ca asta e adevarul si in curand va fii dezvaluit, criza financiara e ca si linistea aia inainte de furtuna.

Hai ca ai zis-o nepoate. Cum ma sa fi fost Romania cu 100 de ani mai avansata daca ramanea cu Rusia? Tu macar incepi sa realizezi ce ineptie spui? Ti se pare tie ca Romania a avansat macar 2 pasi in cei aproape 50 de ani de comunism, timp in care a fost in umbra asa-zisei mari puteri Uniunea Sovietica, viitoare Rusie? Cat de amarati sunt rusii de rand care n-au pe unde munci, abia isi castiga traiul zilnic si unii sunt fortati sa plece din tara ca sa aibe ce manca? Asta numesti tu dezvoltare? Iti zic eu de ce e Rusia periculoasa: are un teritoriu al dracului de mare, intri usor dar cu greu iesi, daca reusesti, astia au pus mana pe tehnologii de la alte natiuni care le-au folosit inaintea lor(cum ar fi bomba atomica), sunt condusi de niste comunisti(Putin e fost agent KGB) care falsifica voturile ca sa dea impresia unei tari democrate, care comunisti arunca cu amenintari peste tot, avand siguranta datorita armelor nucleare pe care le detin. Asta ii face periculosi pe rusi, de asta nu ridica nimeni nici un deget impotriva actelor lor de agresiune arogante(Georgia anyone?), Lumea nu vrea sa repete greselile lui Napoleon si Hitler, nu datorita faptului ca Rusia ar fi vreo tara Superdezvoltata si in care oamenii traiesc ca-n rai. Cum a spus si Whiplash sunt o natie de paraziti...

Posted

Bravo,te felicit pentru o explicatie buna si o incheiere TAMPITA.Cu ce e vinovat rusul de rand cu ce se intampla in politica?Nu are dreptul sa-si traiasca viata,sa-si intemeieze o familie,SA FIE UN OM DE OMENIE?E usor sa injuri o natie intreaga,dar e un lucru mare sa recunosti cand unul de al tau a gresit.Sunt si ei oameni care muncesc,indiferent ca-s rusi.Chestia cu Putin ca e agent KGB,e irelevanta,macar a reusit sa stopeze coruptia si sa mai redreseze economia,pe timpul lui Yeltsin,Rusia era un dezastru,se vindeau de la grenazi pana la tancuri operationale cu cateva mii de dolari.Stiu ca sunt off-topic,dar din punctul meu de vedere,a generaliza e un defect care cu greu se poate "repara".Nu am nimic cu rusii,asta e,a ramas tezaurul la ei,dar nici noi nu suntem usa de biserica si nici noi n-am facut demersuri sa-l recuperam cum au facut ungurii de exemplu.Asa ca fratilor,inainte sa aruncam cu noroi in curtea vecinului,mai intai sa ne uitam si in ograda noastra.Nu-mi pasa de statuia lor sovietica,de fapt nici nu stiam ca exista.Dar e un monument ca oricare altul ce trebuie respectat fiindca au murit niste oameni,nu conteaza pentru cine au luptat,erau OAMENI.

LE : Da,si eu am auzit povesti din WWII,ca erau niste violatori si nemernici,dar nu-i bag pe toti in aceeasi oala.La fel de bine,orice alt strain poate sa zica de romani ca-s tigani si atunci ar fi chiar o minciuna.

Posted

Rusia este o supraputere? Ei las să fie şi aşa.

Dar iată că vine iarna cea năpraznică cu bucuriile sale. Într-un an în Siberia şi în Extremul Orient oraşele erau neîncălzite. Da la primăvară (aprilie, mai), când se topesc zăpezile în regiunea Krasnodar e prăpăd!

Autorităţile nu sunt în stare să facă faţă dezastrelor produse de către stihii.

În Rusia sunt semnalate cazuri de canibalism! Nu din cauza foamei, dar pe fonul alcoolismului.

Posted

Chiar am avut noroc cu ei :) Au ciordit Basarabia + violuri si maceluri aplicate de catre soldatii rusi + ceva anisori de comunism spurcat + deportari in siberia ale basarabenilor.Dar asta nu se pune nu? Adica, daca nu au murit jidani nu are importanta.

Hai sa pupam picioarele vodkarilor pentru niste gaze. Ho usor ca se duc si gazele rusilor, sa vedem atunci :)

EDIT: Unde este tezaurul Romaniei?

Eugen ... scuza-ma ca-ti spun ... dar mai trebuie sa te documentezi sa sa te documentezi ... fara suparare!

@Moby ... no offence ... decat sa ajung sa-ti sustin ... "parerile" ... mai bine nu ... Rusia e o super putere ... de ce a stat Bush pe tusha cu rusii? De placere sigur nu ... de frica, categoric da! Pentru petrol ... de era Rusia ... Iraq-ul ... o ataca ... dar ... nu te bati cu o super putere! Cu, care noi am rupt relatia ...

PS: Tezaurul nostru s-a dus la rusi pentru protectia din vremurile respective ...

Contestati spusele mele ... ca o faceti degeaba ... nu-mi pasa de parerea necunoscatorilor ...

PS2: Am rude care-s "ruscane" ... si au peste 80 de ani ... asa ca stiu de la "dovezi" vii ce ii Rusia ... nu din "povesti" ... cum stiu multi de aici ...

Posted

YOU_NEED_MONEY: Taci, fa, din gură! Economia rusă se ţine pe exportul de gaze şi tehnică militară.

Atunci, când le-au ordonat autorităţilor române să instaleze bruta ceea în inima capitalei, ruşii nu i-au întrebat, dacă vor ei asta ori ba.

Decat sa-i zici altuia sa taca mai bine, te-ai face mare matale, sa candidezi la prezidentiale ca sa arunci statuile alora rai din tara. Ce zici, poti ?

E un monument, o statuie, oarecare care aminteste o parte a istoriei ce nu mai poate fi schimbata. Agitatia din acest thread dauneaza grav intelectului si ego-ului.

Posted

Trebuie sa ii ridicam o si lui Basescu, sa imi aminteasca de partea asta de istorie :crazy:

Trebuie sa ii ridicam o statuie Maresalului ION ANTONESCU.

@dev Eu sunt mai de la tara, nu le am cu istoria, poate imi explici tu cum e treaba cu rusii

Guest smiley_real92
Posted

esti retardat ? cat naiba va mai ia sa cresteti putin sa va coaceti la minte sa observati ca voi sunteti singurii care fac poporu' roman "tigan" , "de rahat" si asa mai departe ?? Tu nici nu ai citit tot postul ca deh n-ai timp ca ti-a dat 'respaun' la 'caunterstraic' si te bagi sa comentezi ca boul. Acea statuie indiferent ce insemna era o statuie, un monument, CUM SA FACI ASA CEVA ?? Clar numa in bucuresti se putea intampla asa ceva.

gg 'cocalarului de stepa bucuresteana'.

Tare intelept mai esti ...

In primul rand daca imi citeai postul poate cu mai multa atentie iti dadeai seama ca nu am fost d acord cu gestul facut de faptasi..dar tu noh.."respawn"

Al doilea rand ,tu nu ma critici pe mine,chiar daca eram total de acord cu ce au facut,tu nu ai nici un drept sa-mi zici ceva.Capish? Ia si citeste inainte sa dai un reply.

ps: Daca eu is retard ,dupa reply-ul tau ,imi dau seama ca nici atat nu esti.

Posted

Nu esti mai de la tzara ... dar vrei tu sa vezi doar partea in care ... noi suntem victimele ... :P

Pai explica de ce crezi ca rusii sunt the good boys

Posted

PS: Tezaurul nostru s-a dus la rusi pentru protectia din vremurile respective ...

auzi la asta " pentru protectia din vremurile respective" ...asa acu nu mai e nicio amenintare...zimi si mie unde ne e tezaurul....

ACUM ! nu in vremurile respective

Posted

Tezaurul nostru e demult dat de Antonescu ... tot la ei ii. D-apoi daca nu avem conducatori capabili de un lucru bun ... la ce te astepti si cu tezaurul? :|

Nu am zis ca-s baietii buni ... da tot nu-s ca americanii de parsivi ... sau nu se arata! :)

Posted

Tezaurul nostru e demult dat de Antonescu ... tot la ei ii. D

Ce a facut Antonescu? Maresalul a fost ca un ghimpe in piciorul rusilor .Cumsa le dea tezaurul :))

App.... Eu nu te-am intrebat de tezaur.Te-am intrebat de ce crezi tu ca merita vodkarii un monument in Bucuresti?

Posted

Ca au facut un lucru bun ... vodka :D [joke] ...

Poate ne-au aparat sau unii dintre soldati au murit aici la noi ...

Nu pot zice ceva ce nu e concret ... dar daca e acolo ... clar ca au facut ceva bun ...

Posted

Ca au facut un lucru bun ... vodka :D [joke] ...

Poate ne-au aparat sau unii dintre soldati au murit aici la noi ...

Nu pot zice ceva ce nu e concret ... dar daca e acolo ... clar ca au facut ceva bun ...

Rusii nu au aparat pe nimeni, nemtii parasisera de mult tara cand ne-au "eliberat" ei de fascism. Monumentul este acolo pentru ca ne-a obligat Stalin sa-l punem. Nu ca ar fi luptat rusii in interesul nostru...

Posted

Armata Română a eliberat teritoriul românesc de trupele germane şi maghiare.

Ruşii veneau din urmă şi instaurau ordinea nouă.

Destinul Armatei Române a fost de-a dreptul tragic. Pentru a recupera Basarabia de la ruşi

a fost necesară participarea în război alături de nemţi. Pentru a recupera Ardealul, a fost nevoie

să întoarcă armele împotriva germanilor.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...