Jump to content
eugen66

Monument al soldatului sovietic din Bucureşti, vandalizat. Rusia protestează (FOTO)

Recommended Posts

Posted

Sa inteleg ca tu aperi un cacat de monument al unor violatori nenorociti?soldatii aia au violat,ucis,schilodit tarani si oameni nevionovati.au distrus sate, furat,si omorat animalele oamenilor.nu merita un monument,ar trebui interzise monumentele comunisteSau ar trebui sa si-l duca in tara lor. Ce cauta un monument al ostasului sovietic in Romania. Asta ne aduce aminte ca am fost ocupati de rusi si ca ne-au luat basarabia, bucovina si sudul basarabiei

Pana nu uit.., Basarabia sincer eu ma bucur ca e nu e a noastra :-? . Nu apar ceea ce a fost , apar ceea ce e acu.. si ce incerc eu sa zic .. ca decat sa iti bati joc de el .. sa dai dovada de cat de copt esti la minte .. nu mai bine eventual faceau o plangere ca ce cauta la noi in tara si sa il duca de aici sa planteze un prun sau durerea mea stie mai ce in locu lui ? .. , eu cred ca era mult mai civilizat. In timpul razboaielor au fost multe chestii rele, din partea tuturor. Asa ca hai sa nu mai aruncam rahatu dintr-o gradina in alta #-o

Posted

nu mai bine eventual faceau o plangere ca ce cauta la noi in tara si sa il duca de aici sa planteze un prun sau durerea mea stie mai ce in locu lui ?

Si care era raspunsul? NU!

Daca eram in locul alora aruncam cu kkt in monumentul pwlii

Posted

si tot voi sunteti cu gura mare ca romania e cum e .. #-o

E asa datorita comunistilor care au monumente cu ostasii pwulii in Bucuresti si alte orase.

Posted

auzi la ei...au eliberat romania de fascism ca sa bage ei comunismu lor imputit...

mai au si tupeul sa se planga..pentru o statuie marunta....trebea sai taie capu la statuie si gata..apoi s arunce cu vopsea

Posted

nu putem face ce vrem ca ne taie gazul sau ii cresc pretul.

ne convine sau nu trebuie sa nu ii enervam.

Yep. Cu ei ar trebui avem relatii apropiate si exact de ei ni se rupe la nivel oficial. Sa nu ne miram cand ne executa din 3 miscari ( d.p.d.v economic ).

p.s indiferent de ce reprezinta monumentul, nu ar trebui sa aprobam astfel de gesturi.

Posted

Vandalii au avut inspiraţie! Au dat nişte accente de roşu soldatului rus.

Acest act trebuie să le dea de gândit autorităţilor capitalei, că este timpul să mai demonteze

aceste monumente de pe unde mai sunt. Aşa cum au procedat autorităţile oraşului Tallin.

În Estonia este o minoritate naţională rusească de aproape 40% !

Trăim în anul 2009, vorba lui CryNOW.

Ştim noi tare bine cum au eliberat ruşii România de fascism.

YOU_NEED_MONEY: Taci, fa, din gură! Economia rusă se ţine pe exportul de gaze şi tehnică militară.

Atunci, când le-au ordonat autorităţilor române să instaleze bruta ceea în inima capitalei, ruşii nu i-au întrebat, dacă vor ei asta ori ba.

Posted

Suntem o natiune de rahat pentru gesturile de genul ... si suntem reprezentati de redusi mintali [base` si gashca ... care fac ca si cei care au facut ce au facut cu statuia] ...

NOI ... suntem idioti ... ne aliem cu tzaranii de americani ... cand rusii is aici la o "flegma" de noi ...

Ne spulbera ORICAND ... dar noi suntem "SMECHERI" ... ca-i avem pe afemeiati in spate [americanii adica] ...

Sa fim realisti ... Rusia au fost cea mai tare tara de care ne-am "lipit" ...

Suntem de toata groaza!

Sa ne fie rusine!!! Au facut multe pentru noi ... degeaba urla altii dupa aur ... ca poate azi nu eram nici aici!

Mai cititi fratii mei ISTORIA altor tari ... nu doar a noastra ... ca noi suntem = 0 pe planeta asta!!! [Exact ca si Patagonia ... mai rau chiar!]

Posted

Suntem o natiune de rahat pentru gesturile de genul

Judecând după avatarul tău obscen, mai suntem şi un popor de curve.

Ia, stimabile, retrage-ţi din profil animaţia ceea .

După asta mai poţi să ne onorezi cu preţioasele tale idei .

Posted

E un avatar ... decent. Face un dans doamna ... si nu se dezbraca. Daca acesta este continut obscen ... nu-s curios cum cataloghezi un avatar in care dansa [tipa] se dezbraca!

Si nu tin cont de avatar ... de postat, postez cand doresc.

Iar ce au facut compatriotii nostrii ... repet ... e lipsit de respect!

Posted

astia indignati,va rugam sa va procurati perie, carpe si diluant.

maine la 6:00 AM fix sunteti invitati sa readuceti zambetul pe fata soldatului rus.

Posted

Fata de niste violatori?

Documenteaza-te ca am avut si noroc cu ei ... dar va place sa sesizati doar partea rea ...

@Anonim4: whatever ...

Posted

mobydick

suntem si un popor de asa ceva?

Asta-i numele dat balenei albe din romanul scriitorului american Hermann Melville "Moby Dick or the White Whale".

Poate că aş vrea să-mi schimb nick-ul, dar acum este târziu.

Măi, tu, ăla de mai sus. Avatarul tău este de-a dreptul ridicol.

Posted

Yep. Cu ei ar trebui avem relatii apropiate si exact de ei ni se rupe la nivel oficial. Sa nu ne miram cand ne executa din 3 miscari ( d.p.d.v economic ).

p.s indiferent de ce reprezinta monumentul, nu ar trebui sa aprobam astfel de gesturi.

de-ar mai fii inca 10 ca tine money pe aici .. am putea acoperii prostia de pe forum :beer:

Posted

Documenteaza-te ca am avut si noroc cu ei ... dar va place sa sesizati doar partea rea ...

Chiar am avut noroc cu ei :) Au ciordit Basarabia + violuri si maceluri aplicate de catre soldatii rusi + ceva anisori de comunism spurcat + deportari in siberia ale basarabenilor.Dar asta nu se pune nu? Adica, daca nu au murit jidani nu are importanta.

Hai sa pupam picioarele vodkarilor pentru niste gaze. Ho usor ca se duc si gazele rusilor, sa vedem atunci :)

EDIT: Unde este tezaurul Romaniei?

Posted

daca s-ar fii format alianta cu rusia in locul Nato\Euro, romania era cu 100 de ani avansata.

Pe rusi ii doare'n dos de toate puterile din lumea asta, de aia nimeni nu se leaga de ei, au absolut orice le trebuie deacu pana`n 1000 ani. Restu super-puterilor de pe lume nu ar apuca sa ridice un deget in fata lor ca rusii i-ar face una cu pamantul, ei sunt si vor fii ce-a mai mare putere, urmata de China si\sau japonia .. america e nimeni in vant, doar publicitatea e de ei, doar imaginea .., doar holywood.

Puteti venii cu 1000 de argumente contra ce am zis eu, adanc in fiecare din voi stiti bine ca asta e adevarul si in curand va fii dezvaluit, criza financiara e ca si linistea aia inainte de furtuna.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...