Jump to content
eugen66

Monument al soldatului sovietic din Bucureşti, vandalizat. Rusia protestează (FOTO)

Recommended Posts

Posted

Rusia protestează faţă de un act de vandalism care ar fi vizat un monument din Bucureşti dedicat soldaţilor sovietici, printr-o notă de protest trimisă Ministerului Afacerilor Externe, citată de AFP.

Oficialii de la Moscova reclamă faptul că o parte a monumentului, aflat pe Bulevardul Aviaţiei din Capitală, a fost acoperit cu vopsea roşie şi inscripţii care insultă memoria eroilor căzuţi pentru a elibera România de fascism.

Rusia cere României repararea imediată a monumentului şi pedepsirea celor vinovaţi

Imagine IPB

Mai mult, oficialii de la Moscova spun că incidente similare au avut loc la Iaşi şi Galaţi.

Comunicatul Ministerului rus de Externe nu precizează când au avut loc actele de vandalism

Imagine IPB

mediafax

Sa se pishe pe ea si pe tot ce tine de comunism si de Rusia in special! Am ajuns sa ne plangem de o statuie a unor violatori nenorociti, cica n-au nicio vina. Tot ce tine de comunism ar trebui ilegalizat iar noi nu am fost eliberati de fascism ci am adoptat acea politica in razboi pe care nu trebuia sa o tradam

Posted

oare dc se plang? nu culoarea rosie caracterizeaza rusia/comunismul? :dooh:

Monumentul in sine este depasit si poate ar trebui dat jos, dar vandalizarea unor statui da nota de primitivism si salbaticie. :naughty: E o rusine k gest.

Posted

Cine a scapat Romania de fascism? Astia nu au pic de rusine in ei, sunt atat de ingamfati incat chiar isi inchipuie ca ocuparea tarilor est-europene de catre armata sovietica a fost un gest de caritate. Jaf si crime la drumul mare. Pentru asta au monumente.

@Stargate, un astfel de monument nu merita mai mult respect din partea noastra decat atat. Habar n-aveam ca exista astfel de lucruri pe spatiul public din orasele noastre, dar nu ma mai surprinde din moment ce istoria noastra oficiala trateaza 45 de ani de comunism ca pe o nimica toata ce ai putea-o uita a doua zi.

Subscriu la ce scrie in subtitlul topicului.

Posted

Acum nu ca le tin apararea,din partea mea,nici nu ar fi existat monumentul ala care n-are nici-un rost (in Romania) dar daca tot exista...sa fie acolo,izolat.Faza cu eliberarea de fascism e chiar tare de tot!Au si gasit argument,cu toate ca stim foarte bine,cine ce a facut,cine a tradat si arestat pe Antonescu,etc (in Romania,nu zic ca nu au facut sacrificii sovieticii,dimpotriva,dar nu pentru noi,ba chiar impotriva noastra cand eram cu nemtii)

Singurul fapt care mi-a placut la ei ca natie,e ca alaturi de ei ne-am obtinut independenta fata de Otomani,in rest si pe timpul lui Ceausescu noi nu ne aveam bine ca stat satelit comunist cu URSS.

Guest smiley_real92
Posted

Cat rasism aici :| mai aveti pretentii cand vin altii si ne fac tigani....

Au si dreptate rusii,au murit oameni,al 2lea razboi mondial ,sau ce semnifica acea statue,pana mea,nu ca ma-r interesa...dar prea urat vb despre alte nationalitai...parerea mea...Faza cu statuia ,deh..pot spune doar ca cei care trebuie sa o curete..au de lucru :))

Posted

Au si dreptate rusii,au murit oameni,al 2lea razboi mondial ,sau ce semnifica acea statue,pana mea,nu ca ma-r interesa...dar prea urat vb despre alte nationalitai...parerea mea...Faza cu statuia ,deh..pot spune doar ca cei care trebuie sa o curete..au de lucru :))

Da. Au murit romani. La mana rusilor. Dupa ce s-au predat.

Posted

esti retardat ? cat naiba va mai ia sa cresteti putin sa va coaceti la minte sa observati ca voi sunteti singurii care fac poporu' roman "tigan" , "de rahat" si asa mai departe ?? Tu nici nu ai citit tot postul ca deh n-ai timp ca ti-a dat 'respaun' la 'caunterstraic' si te bagi sa comentezi ca boul. Acea statuie indiferent ce insemna era o statuie, un monument, CUM SA FACI ASA CEVA ?? Clar numa in bucuresti se putea intampla asa ceva.

gg 'cocalarului de stepa bucuresteana'.

Posted

In curtea mea fac ce vreau ;)

Daca am o statuie a rusilor o daram si gata , punem un tei frumos

Headshot +1 California.

esti retardat ? cat naiba va mai ia sa cresteti putin sa va coaceti la minte sa observati ca voi sunteti singurii care fac poporu' roman "tigan" , "de rahat" si asa mai departe ?? Tu nici nu ai citit tot postul ca deh n-ai timp ca ti-a dat 'respaun' la 'caunterstraic' si te bagi sa comentezi ca boul. Acea statuie indiferent ce insemna era o statuie, un monument, CUM SA FACI ASA CEVA ?? Clar numa in bucuresti se putea intampla asa ceva.

gg 'cocalarului de stepa bucuresteana'.

Poti face un comentariu pe baza unui subiect si fara sa aduci insulte altor membrii. Warn'up Stalk3r!

Posted

nu putem face ce vrem ca ne taie gazul sau ii cresc pretul.

ne convine sau nu trebuie sa nu ii enervam.

ce te astepti de la niste copii, ei gandesc numa ce vor.. :)) , ma rog #-o

plus faza ca ii la noi in gradina putem face ce vrem cu el .. i`auzi om destept .. si moderatoru' vietii ii da dreptate (care cica ar trebuii sa gandeasca mai mult), pai fa tata cu el ceva curata-l, ingrejeste , mandreste-te cu el, ca ai un monument, da nu il murdarii , mereti si voi doi (california si nea' moderatoru') si mai facetiva treburile pe langa el ca asa dati dovada 100% de ce oameni de oameni sunteti :)) , voi 2 daca aveti ceva in casa si va enervat aruncati cu vopsea si va bateti joc ? Nu faceti cumva sa arate si chestia aia bine ? Doamne mare e gradina Dlui .. :))))

Posted

ce te astepti de la niste copii, ei gandesc numa ce vor.. :)) , ma rog #-o

plus faza ca ii la noi in gradina putem face ce vrem cu el .. i`auzi om destept .. si moderatoru' vietii ii da dreptate (care cica ar trebuii sa gandeasca mai mult), pai fa tata cu el ceva curata-l, ingrejeste , mandreste-te cu el, ca ai un monument, da nu il murdarii , mereti si voi doi (california si nea' moderatoru') si mai facetiva treburile pe langa el ca asa dati dovada 100% de ce oameni de oameni sunteti :)) , voi 2 daca aveti ceva in casa si va enervat aruncati cu vopsea si va bateti joc ? Nu faceti cumva sa arate si chestia aia bine ? Doamne mare e gradina Dlui .. :))))

Sa inteleg ca tu aperi un cacat de monument al unor violatori nenorociti?soldatii aia au violat,ucis,schilodit tarani si oameni nevionovati.au distrus sate, furat,si omorat animalele oamenilor.nu merita un monument,ar trebui interzise monumentele comunisteSau ar trebui sa si-l duca in tara lor. Ce cauta un monument al ostasului sovietic in Romania. Asta ne aduce aminte ca am fost ocupati de rusi si ca ne-au luat basarabia, bucovina si sudul basarabiei

Trebuie Distrugerea imediata a toate monumentele ocupantului asasin sovietic!Criminali de razboi sovietici ne-au subjugat nu ne-au "eliberat" dupa cum sustin înca derbedei comunisti si prosti! Americani,englezi si francezi au fos aliati sovieticilor, sunt aceasi paraziti mundialisti si derbedei "democrati"!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...