Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fury

O problema

Recommended Posts

Posted

bunny totul merge ceas , doar ca dintr-o data pica din joc si nu mai poti intra si ai 2 modalitati ori dai rr la pc ori astepti .

ps# mie imi merge forumu dupa ce iau d/c

Hmm, eu pateam asta cu internetul in general, mi se facea bara de start ca de 98, si m-am apucat sa iau niste antispyware, spybots, etc, si-am eliminat niste threats, dupa care update SP3.

Descarcati Malwarebytes si dati scan full. La sf dati remove la infectii si postati logul aici.

Dupa care update this, daca nu aveti SP3.

Posted

Hmm, eu pateam asta cu internetul in general, mi se facea bara de start ca de 98, si m-am apucat sa iau niste antispyware, spybots, etc, si-am eliminat niste threats, dupa care update SP3.

Descarcati Malwarebytes si dati scan full. La sf dati remove la infectii si postati logul aici.

malwarebytes nu se deschide , si am SP3 :))

Posted

Vezi daca ai ceva infected si dai remove la ele. Posibil sa aveti spyware, ceva ce va blocheaza conexiunea voastra de internet cu altceva online, ca de exemplu mu-ul. :-??

Posted

imi merge mai ok , dar tot se intampla sa mai i-au d/c , dar chiar imi mergea bittorrent si facea up/dw si mergea totul ok in rest , dar ce e drept ca am putut sa intru imediat inapoi in joc

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Si eu patesc cu bara de start, se face ca de win 98, sta asa cateva secunde dupa care se scimba la loc sau se schimba decat jumate. Am incercat cu kaspersky , nod32 si avira si nu gaseste nimic.

Mai imi da din cand in cand si eroarea cu generic host has encountered a bla bla, am incercat sa reinstalez toate driverele si the same shit.

Any clue?

Posted

Si eu patesc cu bara de start, se face ca de win 98, sta asa cateva secunde dupa care se scimba la loc sau se schimba decat jumate. Am incercat cu kaspersky , nod32 si avira si nu gaseste nimic.

Mai imi da din cand in cand si eroarea cu generic host has encountered a bla bla, am incercat sa reinstalez toate driverele si the same shit.

Any clue?

Si nu-ti mai merge net-ul nu? :) Trebuie sa dai restart ca altfel nu mai se conecteaza nimic.

Ai spyware, downloadeaza programul de mai sus. Pentru astfel de probleme downloadati programe antispyware si eliminati-le.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Si nu-ti mai merge net-ul nu? :) Trebuie sa dai restart ca altfel nu mai se conecteaza nimic.

Ai spyware, downloadeaza programul de mai sus. Pentru astfel de probleme downloadati programe antispyware si eliminati-le.

Netul merge bine, doar ca din acel moment mi se misca pc-ul in reluare....nici din mu nu iese, dar, din nou precizez, se misca greu.

I'll try with the steps you recommended and I shall see :photo:

Posted

:-? Poate vorbesc in punga , poate nu... dar cred ca este vorba de RDS care are probleme cu distributia protocoalelor la alte retele ... si atunci pe aici merge bine, dar peste hotare devenim invizibili. Cand nu merge aici merge peste samd, ca doar e Romania...

Posted

Sunt in joc , merge brici totul , si dintr-o data iau d/c . Incerc sa intru si iar d/c .... trebuie sa astept in jur de 4-5 min ca sa pot intra din nou.

Netu nu e cazut deoarece merge orice site ....

Conexiuna ta la internet are gap-uri , de aceea jocul iti joaca feste, parerea mea este sa-ti schimbi ISP-ul(internet service provider).

Explicatie : Daca luai d/c de la un singur computer, problema era de la computerul tau , daca iei d/c in acelasi timp la ambele computere, problema este de la internet.Succes.

Guest euSado
Posted

aceasi problema dc de 20 de ori pe zi

acum 1 spt mergea perfect - am stat si 3 zile conectat acu iar dc - aceleasi setari la ruter... etc

problema este providerul - in cazul meu RDS - mie imi cade netul - cum vedeti ca va cade netul? - urmariti daca sa schimbat ip intre 2 caderi rds are pppoe - ip dinamic

nu este exclus ca si celorlalti / pe zone sa le cada conexiunea cu rds

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...