Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fury

O problema

Recommended Posts

Posted

Sunt in joc , merge brici totul , si dintr-o data iau d/c . Incerc sa intru si iar d/c .... trebuie sa astept in jur de 4-5 min ca sa pot intra din nou.

Netu nu e cazut deoarece merge orice site ....

Posted

Sunt in joc , merge brici totul , si dintr-o data iau d/c . Incerc sa intru si iar d/c .... trebuie sa astept in jur de 4-5 min ca sa pot intra din nou.

Netu nu e cazut deoarece merge orice site ....

asa pateam pe 97 de la o combinatie de arme. cand puneam toma+mok luam d/c, sau toma+toma, poc d/c. poate e de la vreo combinatie d'asta de iteme, cine stie.

Posted

nu cred sa fie asa ceva , am 2 laptopuri si iau d/c pe ambele simultan....

ultima data cand am luat d/c nu am putut sa intru , ce e drept ca ma si grabeam , am reusit abia dupa ce am dat rr la pc .(netu mergea)

Posted

nu are importanta , am zis ca sunt pe 2 caractere connectat simultan si imi pica ambele .... lvl diferit / iteme diferite / etc ...

Posted

nu cred sa fie asa ceva , am 2 laptopuri si iau d/c pe ambele simultan....

ultima data cand am luat d/c nu am putut sa intru , ce e drept ca ma si grabeam , am reusit abia dupa ce am dat rr la pc .(netu mergea)

aham, 2 laptopuri mi-am adus aminte ca si eu pateam asa ceva pe laptop.

Esti conectat prin wrieless, daca da asta s-ar putea sa fie problema. Din ce am vorbit cu cineva care lucra in IT mi-a zis ca routerele wireless deconecteaza dupa cca 2-3 ore calculatoarele care s-au conectat la ele, chiar daca IP-ul pe care ti-l aloca DHCP-ul este valabil 2 saptamani.

NU am studiat problema in profunzime, dar incearca sa conectezi un laptop prin fir si vezi mai daca iei disconnect la ambele calculatoare in acelasi timp.

Posted

1. ti-ai configurat tu router-ul? daca da si asta inseamna ca stii: pune la manuta cele 2 ip-uri interne cu mac-urile respective si pe router si pe laptop-uri fara dhcp pe comp

2. daca nu stii cauta un help pentru router wireless cu configurare pe manual numai ptr 2 ip-uri interne

problema cu wireless router nu e de la leasing-ul de timp (vezi ce zice skull)

Posted

1. ti-ai configurat tu router-ul? daca da si asta inseamna ca stii: pune la manuta cele 2 ip-uri interne cu mac-urile respective si pe router si pe laptop-uri fara dhcp pe comp

2. daca nu stii cauta un help pentru router wireless cu configurare pe manual numai ptr 2 ip-uri interne

problema cu wireless router nu e de la leasing-ul de timp (vezi ce zice skull)

e configurat de cineva de la RDS

ce model/marca/tip de router ai ... cel mai probabil problema e din router.

CANYON , dar il am deja de imediat 1 an , si tot asa il foloseam si nu-mi facea probleme :)

Posted

Paul io mi-am rezolvat baiul cu d/c... am intrat in pe adresa de la roter si i-am dat disconnect dupa care connect. si acuma nu mai am nici un bai.. si-o luat al IP de rds si merge brici:)

Posted

Problema nu este de la router sau de la provider-ul de net, deoarece si eu de 2 zile am exact aceeasi problema si locuiesc in Spania. Sunt pe skype, messenger, Mu si mozila; imi pica Mu si site-ul la linkmania dar messenger si skype nu, incerc sa ma contectez pe alte site-uri si merge, dar linkmania nu. Tind sa cred ca problema tine de linkmania, nu de internetul nostru.

Posted

Inevitabilul: habar n-am sa moara mama. :))

Nu stiu de la ce aveti problema asta, eu unul n-am patit-o, poate aveti ceva in comun, softuri, os, s.a.m.d, god knows.

Posted

Conexiunea cu LinkMania merge brici ? Ai facut testul ping ...?

ps. bunny vezi ca am postat la admin section o rezolvare , stiu ca aceasi problema avea si xtest cu luncherul , copy-paste

Posted

m-am consultat cu un amic :-" intri:

start -> Control Panel -> System -> System Restore

bifeaza casuta cu turn off system restore on all drives> aplly si yes

pe urma start -> run si scrii msconfig > startup > debifezi winamp , messenger ,bsplayer etc.. ( programe de genu ) > salvezi si restart .

dupa ce ai dat restart , dai log off

pe urma dai ctrl alt delete , la user scrii administrator si la parola , parola setata de tine cand ai instalat windowsul , daca n-ai setat nici o parola lasi campul gol.

pe urma

start-> run > gpedit.msc > Computer configuration > Administrative templates > Network > QoS Packet Scheduler > limit reservable bandwidth > enabled > Bandwidth limit % acolo pui 0 > apply si ai iesit din gpedit.msc

pe urma intri in Network connections > click dreapta > properites si sub butonul General vezi daca este bifat

QoS packet scheduler pe urma un restart la pc si gata :D

Posted

Problema nu este de la router sau de la provider-ul de net, deoarece si eu de 2 zile am exact aceeasi problema si locuiesc in Spania. Sunt pe skype, messenger, Mu si mozila; imi pica Mu si site-ul la linkmania dar messenger si skype nu, incerc sa ma contectez pe alte site-uri si merge, dar linkmania nu. Tind sa cred ca problema tine de linkmania, nu de internetul nostru.

si eu sunt din italia.. asa patesc si eu cade linkmania muzica mess numi cade netul NU. DOAR PAGINA si linkmnia.. dece oare?? o cam patesc rar..

Posted

m-am consultat cu un amic :-" intri:

start -> Control Panel -> System -> System Restore

bifeaza casuta cu turn off system restore on all drives> aplly si yes

pe urma start -> run si scrii msconfig > startup > debifezi winamp , messenger ,bsplayer etc.. ( programe de genu ) > salvezi si restart .

dupa ce ai dat restart , dai log off

pe urma dai ctrl alt delete , la user scrii administrator si la parola , parola setata de tine cand ai instalat windowsul , daca n-ai setat nici o parola lasi campul gol.

pe urma

start-> run > gpedit.msc > Computer configuration > Administrative templates > Network > QoS Packet Scheduler > limit reservable bandwidth > enabled > Bandwidth limit % acolo pui 0 > apply si ai iesit din gpedit.msc

pe urma intri in Network connections > click dreapta > properites si sub butonul General vezi daca este bifat

QoS packet scheduler pe urma un restart la pc si gata

am facut toate aceste configurari... si nici o schimbare. :-?? d/c o data la 3-4 ore?? ce-i de facut.. :-?

Posted

bunny totul merge ceas , doar ca dintr-o data pica din joc si nu mai poti intra si ai 2 modalitati ori dai rr la pc ori astepti .

ps# mie imi merge forumu dupa ce iau d/c

Guest wannabehigh
Posted

:

bunny totul merge ceas , doar ca dintr-o data pica din joc si nu mai poti intra si ai 2 modalitati ori dai rr la pc ori astepti .

ps# mie imi merge forumu dupa ce iau d/c

Salut, si eu am avut aceeasi problema, care a durat cam vrep 3 saptamani.

inteleg ca internetul nu-ti cade, dar te-ai uitat sa vezi daca faci upload in acelasi timp cu download?

eu joc din anglia si am mobile-net (stick+sim), viteza 56kb/s.

am patit acelasi lucru` ca si tine cu d/c din joc dar net aveam, dar am urmarit statisticile de net si am observat, ca up-load nu era pe aceasi unda cu download, am rezolvat problema prin switch signal, (3G-wireless/retur) :comp1: :comp2:

Posted

Sigur nu-ti pica tie internetul? Ai dat si tu un ping sa vezi daca pierzi pachete?

Bny, aseara cand mi s-a intamplat iar aceeasi chestie am incercat sa intru pe rdslink.ro la indicatiile lui Alex, iar acesta nu mergea, tind sa cred ca se pierde orice legatura ce tine de RDS deoarece internetul nu imi pica pentru ca pot continua sa vorbesc pe skype si sa accesez alte site-uri, precum thecrims; gather-network; esl; watchanimeon, fiecare avand hoster-ul in tari diferite.

Cat despre ce a postat ulise la AS nu are legatura cu ceea ce se intampla aici.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...