Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Brotherhod

As veni cu doua sugestii

Recommended Posts

Posted

1.

De exemplu sunt unii care isi fac conturi noi si intra si incep sa injure in mod abuziv pe global as veni cu o sugestie aici :

Exemplu:

http://img36.imageshack.us/img36/7879/screen091021130042z.jpg

Pish_HH a intrat de pe un ip as ruga sa fie verificat ce conturi si ce caractere sau logat de pe ip-ul lui si sa fie banate (99) sa se sature ...(fara filtru ca poate sunt cu alti in retea si ei nu o sa mai poata intra)

Voi ce spunetzi ? ..

2.

Sa se dea ss minim 5 zile pt orice jignire ex: prost ,tampit, noob, esti batut in cap , orice jignire dar orice jignire sa fie pedepsita cu 5 zile minim

Posted

1.

De exemplu sunt unii care isi fac conturi noi si intra si incep sa injure in mod abuziv pe global as veni cu o sugestie aici :

Exemplu:

Pish_HH a intrat de pe un ip as ruga sa fie verificat ce conturi si ce caractere sau logat de pe ip-ul lui si sa fie banate (99) sa se sature ...(fara filtru ca poate sunt cu alti in retea si ei nu o sa mai poata intra)

Voi ce spunetzi ? ..

2.

Sa se dea ss minim 5 zile pt orice jignire ex: prost ,tampit, noob, esti batut in cap , orice jignire dar orice jignire sa fie pedepsita cu 5 zile minim

cu prima sunt de acord. Deja unii au un grad de nesimtire iesit din comun(au dat rr la capitolu ala).

cat despre a doua e acelasi lucru care se discuta in diverse topicuri de la sectiunea asta..SS-ul trebuie dat in functie de contextul in care sunt olosite acele cuvinte..dar cat de grava poate i o plangere de genul asta nu depinde dak a folosit sau nu cuv alea..depinde de admini care in unele cazuri mai speciale sa ia o decizie unanima..

Dak ar fi sa se acepte aceasta sugestie Cuvintele X.Y ..o sa inceapa vanatoare la general...

in concluzie sa fie pedepsite in functie de context..(ps: dak ii zici la unu ma nu fi prost si nu fa asa..in cazul asta iei 5 zile pt cuvantul asta)..

Guest GUNIT-MG
Posted

exact ca in cazul unui pk pe spot cu un char secundar ca sa poti veni cu char principal, iei ss pe ambele

Posted

In cazul unor injuraturi repetate cel mai bine ar fi sa se dea ss pe caracterul cel mai mare.Daca si pe acela are suspend pe urmatorul.Asa iti tot faci caractere mici cu care poti sa faci ce vrei si scapi de fiecare data.

Posted

In cazul unor injuraturi repetate cel mai bine ar fi sa se dea ss pe caracterul cel mai mare.Daca si pe acela are suspend pe urmatorul.Asa iti tot faci caractere mici cu care poti sa faci ce vrei si scapi de fiecare data.

Very good ideaa .

Posted

Asta este parerea mea ...si eu de ex daca l-as face pe unu idiot cand am nervi dar asta e... nimeni nu ma pune sa-l jignesc raspund pt fapta pe care am facuto ...imi merit ss o zi sau doua dar a doua oara va asigur ca nu voi mai jigni pe nimeni ba mai mult daca voi primi pm-uri nu-l mai bag in seama si punct..., intradevar nu toti suntem la fel dar toate au un inceput , am putea incerca nu ?

Pentru jignirile de gradul 1 ( ss 1 ,2 pana la 3 zile ss) ex: idiot prost tampit bleg orice jignire care ar fi ea.

Pentru jignirile de gradul 2 ( 10 zile si 20 zile ss) ex: de genul : sa o *** , sa-mi bag *** astea mai nesimtzite ( mai porcoase sa zic asa)

Pentru amenintari gradul 3 ( 30 zile SS ) ar fi deajuns

Sa se verifice ip-urile si suspendul sa se dea pe characterul ce-l mai mare .

Sunt constient ca va fi greu pt Admini sa ia o decizie in anumite cazuri dar trebuie facut si lucrul asta ...eu unu nu sunt deacord sa stau si de-o data sa vad cum injura unu ( noi ca noi mai tinerei ...dar ganditzi-va ca sunt o multime de copii pe servarul asta ...nu mai zic persoane mai mari sa zic asa (nu vreau sa jignesc pe nimeni ...) ...chiar si fete)

Cine nu-i convine sa se duca in alta parte, asa nu ar mai fi discutii ca A il apara pe B si C il apara pe D ...ai jignit pedepsit doar asa poti scapa sa nu mai jignesti pe altu cum am mai spus 1 zi ss este destul sau chiar 2 pt jignirile mai mici .

Pentru faza asta : " in concluzie sa fie pedepsite in functie de context..(ps: dak ii zici la unu ma nu fi prost si nu fa asa..in cazul asta iei 5 zile pt cuvantul asta).." nu te pune nimeni sa-i vb asa ai poti spune in felul urmator " nu e bine sa faci asa incearca sa faci altfel"

Posted

1.

Exemplu:

Voi ce spunetzi ? ..

2.

Aceste 2 reguli nu ar face altceva decat sa sporeasca "vanatoarea" intre jucatori.Cei care folosesc un limbaj de "turma" pe /post le puteti face un screenshot si apoi postati pe forum, in mod sigur vor primii o pedeapsa dupa caz.

Posted

Invy de ce vanatoare ...daca eu nu vreau sa-i raspund cuiva in pm-uri sau pe global nu-i raspund ...e greu ? ...cand stiu ca ala vrea sa ma provoace sau sa scoata un ss pt mine ..mai bine ma lipesc si stau de vb cu altcineva ...cand vad ca o da in diverse nu-l mai bag in seama sau ai vb frumos ai spun frumos "lasa-ma in pace" si ai terminat convorbirea

Posted

Invy de ce vanatoare ...daca eu nu vreau sa-i raspund cuiva in pm-uri sau pe global nu-i raspund ...e greu ? ...cand stiu ca ala vrea sa ma provoace sau sa scoata un ss pt mine ..mai bine ma lipesc si stau de vb cu altcineva ...cand vad ca o da in diverse nu-l mai bag in seama sau ai vb frumos ai spun frumos "lasa-ma in pace" si ai terminat convorbirea

Cum ziceai si tu mai sus, nu toti playerii sunt lafel, nu toti se pot abtine de la a da curs acelor provocari , de aceea e mai bine sa lasati regulamentul asa cum este, a functionat 5ani mai rezista inca 5.

Posted

....ai dreptate asta e regulamentul trebuie respectat chiar daca mai sunt mici portitze de scapare pt a fenta putzin regulamentul la fel ca si legile ... :D ..putea fi facut mai simplu regulamentul ...mult mai simplu

Posted

problema cu verificatul ip ului este urmatoarea : eu , de exemplu , am ip dinamic si daca imi dati filtru pe un ip , deconectez netu si il conectez la loc si PUF! am alt ip . In schimb daca un vecin de al meu face acelasi lucru si ii pica fostul meu ip el nu poate juca....

Posted

problema cu verificatul ip ului este urmatoarea : eu , de exemplu , am ip dinamic si daca imi dati filtru pe un ip , deconectez netu si il conectez la loc si PUF! am alt ip . In schimb daca un vecin de al meu face acelasi lucru si ii pica fostul meu ip el nu poate juca....

nu se da ban pe ip

acum legat de cele doua aspecte :

1. se aplica de mult timp celor care exagereaza si isi fac de cap prea mult (de pe mai multe caractere mici)

2. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4214076

Posted

Asta e o problema si eu am la fel ip dinamic dar ...

Ai injurat banat contul nu doar caracterul ce-l mai mare si daca se poate verifica daca accea persoana mai foloseste si alt cont vazut in loguri ...inca stau si ma gandesc daca ar mai fi vre-o solutie ...

Posted

1.

Exemplu:

Voi ce spunetzi ? ..

2.

1. Acel Pish_HH, daca nu ma insel e Lapusneanu, are cont blocat.

2. Post #10

d1nk3, warn up.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...