Jump to content
nu ma cunosti

A străbătut 35 de ţări, în 8 ani, cu numai 5 lei

Recommended Posts

Posted

Un bărbat din Japonia a demonstrat că dacă vrei îndeajuns de mult să realizezi ceva, poţi face acest lucru fără a avea un ban în buzunar.

NorthfotoKeiichi Iwasaki (36 de ani) s-a săturat să lucreze la magazinul de aer condiţionat al tatălui său şi, în 2001, a hotărât să facă turul Japoniei pe bicicletă, cu toate că nu avea aproape nici un sfanţ. Totuşi, tânărul a plecat în lume cu echivalentul a 5 lei româneşti în buzunar şi dus a fost. Pentru că i-a plăcut foarte mult, Iwasaki a trecut din Japonia în Coreea şi şi-a tot continuat drumul, până când a străbătut 35 de ţări, fără a cere bani cuiva.

El s-a întreţinut doar făcând scamatorii pe stradă, în urma cărora, cei încântaţi de iluziile optice, îl plăteau.

Japonezul s-a urcat pe Everest şi în viitorul apropiat va escalada Mont Blanc.

Ţările prin care a trecut biciclistul: Coreea de Sud, China, Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Malaezia, Singapore, Laos, Nepal, India, Bangladesh, Pakistan, Iran, Azerbaidjan, Georgia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croaţia, Bosnia & Herţegovina, Serbia, Ungara, Slovacia, Cehia, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Franţa, Anglia, Spaina, Portugalia, Andora, Elveţia.

# bine ca nu a trecut prin Romania, sigur ramanea fara bicicleta :))

Sursa

Posted

:o Cate tari :| , daca i-a placut sa calatoreasca bravo lui, un om de apreciat.

Eu nu rezist o saptamana cred cu 5 lei dar el ca s-a aventurat asa ;))

PS: Foarte tare gluma =))

Posted

daca trecea prin romania murea de foame :))

ca nu dau romanii un sfant pe scamatorii

smecheri se fac in rromania suficiente

multi le fac smecheri cum ii dispare pormoneul din buzunar

bravo lui

Posted

Jos palaria :tiphat: ,a avut ambitie si a reusit :)

p.s Tare gluma =)) , imi aduce aminte de poanta asta:

'Cica s-a inventat un robot care prinde hoti. In China a prins in 5 minute 100 de hoti, in America a prins in 5 minute 200 de hoti, in Romania in 5 minute s-a furat robotul' :D

Posted

Eu nu cred asa ceva... mi se pare o porcarie, nu are cum sa treaca prin atatea tari cu doar 5 lei, si cat putea sa ia el din scamatoriile alea? nu ii ajungea, se mai imbolnaveste, trebuie sa manance ceva calumea mai ales ca merge si cu bicicleta si consuma multe calorii, trebuie sa se imbrace sa se spele sa mai schimbe ceva la bicicleta ca se useaza, si de unde bani? doar din schamatorii timp de 8 ani :-j ? plus ca trebuia sa doarma si el undeva, na poate prin unele tari era posibil sa dormi in natura, dar prin altele nu ai cum, vin tantari, mai dai de un animal... iti zic sigur ca nu ai cum sa rezisti mult timp asa. E vrajeala de stire.

Voi chiar credeti ca toate stirile is adevarate?

Posted

' date='Sep 11 2009, 10:53' post='4209525']

Stire fake, cum a trait ala atata vreme cu 5 lei :blink:, ca nici de manca de pe jos tot nu reusea sa traiasca atat #-o

Acolo spune ca se intretinea cu ajutotul scamatoriilor care le facea,adica primea niste banuti de la persoanele careil priveau...

P.s:daca ai ambitie poti reusi orice.....

Posted

:coffee:

mda , cam trasnit :)) eu nu rezistam , treb sa ai ambitie

Posted

Stire fake, cum a trait ala atata vreme cu 5 lei :blink:, ca nici de manca de pe jos tot nu reusea sa traiasca atat #-o

Citeste din nou...A plecat in lume cu o suma de bani echivalenta a 5 lei si si-a intretinut calatoria castigand bani cu ajutorul scamatoriilor.

Om norocos daca nu a dat de probleme mari in calatoria sa. Il felicit pentru reusita!

Posted

ii faceau romanii o scamatorie adevarata...how to make a bike dissapear :))

oricum...desi pare destul de falsa...nu e imposibila...:-?? totusi ca sa supravietuiasca atata din doar din scamatorii ar trebui sa fie un mic David Blaine :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...