nu ma cunosti Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Un bărbat din Japonia a demonstrat că dacă vrei îndeajuns de mult să realizezi ceva, poţi face acest lucru fără a avea un ban în buzunar. NorthfotoKeiichi Iwasaki (36 de ani) s-a săturat să lucreze la magazinul de aer condiţionat al tatălui său şi, în 2001, a hotărât să facă turul Japoniei pe bicicletă, cu toate că nu avea aproape nici un sfanţ. Totuşi, tânărul a plecat în lume cu echivalentul a 5 lei româneşti în buzunar şi dus a fost. Pentru că i-a plăcut foarte mult, Iwasaki a trecut din Japonia în Coreea şi şi-a tot continuat drumul, până când a străbătut 35 de ţări, fără a cere bani cuiva. El s-a întreţinut doar făcând scamatorii pe stradă, în urma cărora, cei încântaţi de iluziile optice, îl plăteau. Japonezul s-a urcat pe Everest şi în viitorul apropiat va escalada Mont Blanc. Ţările prin care a trecut biciclistul: Coreea de Sud, China, Vietnam, Cambodgia, Thailanda, Malaezia, Singapore, Laos, Nepal, India, Bangladesh, Pakistan, Iran, Azerbaidjan, Georgia, Turcia, Grecia, Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croaţia, Bosnia & Herţegovina, Serbia, Ungara, Slovacia, Cehia, Austria, Germania, Olanda, Belgia, Franţa, Anglia, Spaina, Portugalia, Andora, Elveţia. # bine ca nu a trecut prin Romania, sigur ramanea fara bicicleta Sursa
t0x!C Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :o Cate tari , daca i-a placut sa calatoreasca bravo lui, un om de apreciat. Eu nu rezist o saptamana cred cu 5 lei dar el ca s-a aventurat asa ;)) PS: Foarte tare gluma
Wise Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 daca trecea prin romania murea de foame ca nu dau romanii un sfant pe scamatorii
ShorTyx Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bravo omuluicineva demonstreaza ca daca ai ambitie poti reusi INCEPAND DE LA 0
mortallx Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 sa fie mandru de ce a facut :)Bravo lui.Dar daca ar incerca cineva cu 5 lei si fara sa stie nimic specaculosc din care se poate castiga bani...cum ar trai?
huSt Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 pana facea el o scamatorie il lasau baietii fara schimbatoare si roti...
smash922 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jos palaria pentru omul asta. PS:Buna gluma ))
Sergiu911 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bravo lui pentru k o avut ambitie sa faca asa ceva PS: clara treaba cu romanii nostri
Florin_LOVE Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 daca trecea prin romania murea de foame ca nu dau romanii un sfant pe scamatorii smecheri se fac in rromania suficiente multi le fac smecheri cum ii dispare pormoneul din buzunar bravo lui
Angels at mp3 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Felicitari lui, altii nu ar rezista atata pe o bicicleta :D
Random Hero Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 O realizare mareata, pot spune. Trebuie sa ii acordam respect oricarui om ce face asa ceva.@mortallx - nu ar incerca :P
SeeD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jos palaria :tiphat: ,a avut ambitie si a reusit :) p.s Tare gluma , imi aduce aminte de poanta asta: 'Cica s-a inventat un robot care prinde hoti. In China a prins in 5 minute 100 de hoti, in America a prins in 5 minute 200 de hoti, in Romania in 5 minute s-a furat robotul' :D
celmaislabaN Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 era un filmulet, cu ceva de`asta ce facea scheme pe muzica, si cand era mai incurcat p`acolo, i-au furat casetofonu ) ... asta a avut noroc
alcholic Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 bravo lui :tiphat: oare cate e de real :whistle:
cyborgGod Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 lol da romania dc a ocolito??:o ca se intorcea pe jos?
Edie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Eu nu cred asa ceva... mi se pare o porcarie, nu are cum sa treaca prin atatea tari cu doar 5 lei, si cat putea sa ia el din scamatoriile alea? nu ii ajungea, se mai imbolnaveste, trebuie sa manance ceva calumea mai ales ca merge si cu bicicleta si consuma multe calorii, trebuie sa se imbrace sa se spele sa mai schimbe ceva la bicicleta ca se useaza, si de unde bani? doar din schamatorii timp de 8 ani :-j ? plus ca trebuia sa doarma si el undeva, na poate prin unele tari era posibil sa dormi in natura, dar prin altele nu ai cum, vin tantari, mai dai de un animal... iti zic sigur ca nu ai cum sa rezisti mult timp asa. E vrajeala de stire.Voi chiar credeti ca toate stirile is adevarate?
Leonex Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Stire fake, cum a trait ala atata vreme cu 5 lei :blink:, ca nici de manca de pe jos tot nu reusea sa traiasca atat #-o
RooT92 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ' date='Sep 11 2009, 10:53' post='4209525']Stire fake, cum a trait ala atata vreme cu 5 lei :blink:, ca nici de manca de pe jos tot nu reusea sa traiasca atat #-oAcolo spune ca se intretinea cu ajutotul scamatoriilor care le facea,adica primea niste banuti de la persoanele careil priveau...P.s:daca ai ambitie poti reusi orice.....
flakyn1 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Bravo lui, mie imi place sa ma plimb cu bicicleta :D
Guest spanky Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 # bine ca nu a trecut prin Romania, sigur ramanea fara bicicleta mda , cam trasnit eu nu rezistam , treb sa ai ambitie
monshael Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Stire fake, cum a trait ala atata vreme cu 5 lei :blink:, ca nici de manca de pe jos tot nu reusea sa traiasca atat #-oCiteste din nou...A plecat in lume cu o suma de bani echivalenta a 5 lei si si-a intretinut calatoria castigand bani cu ajutorul scamatoriilor.Om norocos daca nu a dat de probleme mari in calatoria sa. Il felicit pentru reusita!
Nach3 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Pe criza asta , romanu nu da nici un sfant . Bravo lui ;)
Sleya Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 # bine ca nu a trecut prin Romania, sigur ramanea fara bicicleta ii faceau romanii o scamatorie adevarata...how to make a bike dissapear oricum...desi pare destul de falsa...nu e imposibila... totusi ca sa supravietuiasca atata din doar din scamatorii ar trebui sa fie un mic David Blaine :)