1deamon Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 graso u revi pe link pana la urma ;;) ? te-am convins ? >:) olla baieti si fete :)
Sella Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 graso u revi pe link pana la urma ;;) ? te-am convins ? >:) olla baieti si fete :)Mai sfrijitule si lesinatule, nu stiu daca revin. Nu prea am timp de link. Mai vad eu.Si termina dracului cu apelativul ala (ca deja l'ai facut un apelativ), ca ne suparam :)
1deamon Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Mai sfrijitule si lesinatule, nu stiu daca revin. Nu prea am timp de link. Mai vad eu.Si termina dracului cu apelativul ala (ca deja l'ai facut un apelativ), ca ne suparam :)poi.. e al 2-lea nume al tau deja :))) hai ca eu te astept ;;) mai ales dl meu =)))
1deamon Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ar trebui sa introduca si niste smile face-uri cu shoturi de tequila ceva nu numai bere.. asta e discriminare ptr restu .. :| :beer: :))
Sella Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 poi.. e al 2-lea nume al tau deja :))) hai ca eu te astept ;;) mai ales dl meu =)))Da da, sa ma astepte :) Oricum dl e naspa si oricum ma asteapta degeaba :beer:
Guest Coisan Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 de ce arati bere,cand stii ca bei mai putina ca mine :P presimt un suspend, ma duc sa fac ceva elegant cu iubi...intelegi tu :P
inregistrat_ieri Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Mai sfrijitule si lesinatule, nu stiu daca revin. Nu prea am timp de link. Mai vad eu.Si termina dracului cu apelativul ala (ca deja l'ai facut un apelativ), ca ne suparam :)sa-i moara la intrare daca mai foloseste apelative d'astea cu tine. ii rup mufade ce arati bere,cand stii ca bei mai putina ca mine :P presimt un suspend, ma duc sa fac ceva elegant cu iubi...intelegi tu :Ptaci am intrebat.@de acu ne vedem doar pe forum. daca ma suna careva sa intru in game, imi dau delete la char si ma cac pe toata munca mea de cateva luni. daca mi-o iesi bautura din sange pana atunci, ne vedem in game. atat. succes!