1deamon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 salutari all :)2cai vezi ca poti adauga un alt nick :))mi-a disparut si cioara :| asa ...ca...puii mei de satra fura toate animalele..p,s, scuze ca v-am furat pagina :))dau o :beer: sa nu fiti suparati :)
LiNU Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 salutari all :)2cai vezi ca poti adauga un alt nick :))mi-a disparut si cioara :| asa ...ca...puii mei de satra fura toate animalele..p,s, scuze ca v-am furat pagina :))dau o :beer: sa nu fiti suparati :)Hoti mai sunt romani astia :rofl2:@Vezi poate ti-a ajuns la 0 viatza de la cal/cioara
1deamon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nu ca erau in inventar nu le purtam...inainte sa pice sv aveam cioara... calul era fugit cu pluta..cand a revenit sv.. ia cioara de unde nu-icalul o fi fost in calduri... dar cioara ? ..s-a dus sa priveasca ce naiba ..:((
1deamon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 data viitoare o tin legata .... numai ca sper sa-mi gaseasca iapa :) inainte sa o batjocoreasca vrea-un armasar :)
ghi2 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 data viitoare o tin legata .... numai ca sper sa-mi gaseasca iapa :) inainte sa o batjocoreasca vrea-un armasar :) =)) =))
Sella Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 data viitoare o tin legata .... numai ca sper sa-mi gaseasca iapa :) inainte sa o batjocoreasca vrea-un armasar :) :)) Noapte buna all! :)