LiNU Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 boom si ghiGhi89 sunteti pre plini de voi sau doriti sa o luam de la capat ???? LiNU se vede ca e un GM cu capul pe umeri si o sa incerc sal respect in continuare chiar daca voi primi pk de la el si o sa mai sarim dintr-un tarc in altul :P eu atat am avut de zis si sper sa nu mai ajung sa postez prin aceasta zona. boom sa traiesti bine si spor la bani :right: :tiphat:Nu`s GM... sunt un simplu player ca si tine. :beer:
Sella Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Noapte buna :baby:Somn usor!Buna seara copkii! :hello:
l33tsk33t Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Somn usor!Buna seara copkii! :hello:helou :beer:
Guest Coisan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Somn usor!Buna seara copkii! :hello:tanananaaaaaaa :-*@mitzaaaa,da-i cap la paharul ala :P
Guest Coisan Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nu nu :))e mai mult de o sticla acolo ,ma tot uitam si faceam calcule :D nici eu nu pot
dan Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 boom si ghiGhi89 sunteti pre plini de voi sau doriti sa o luam de la capat ???? LiNU se vede ca e un GM cu capul pe umeri si o sa incerc sal respect in continuare chiar daca voi primi pk de la el si o sa mai sarim dintr-un tarc in altul :P eu atat am avut de zis si sper sa nu mai ajung sa postez prin aceasta zona. boom sa traiesti bine si spor la bani :right: :tiphat:clar.@hai nb ppl. :* mandro
Guest Coisan Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 :blink: dorm ghainile dooorm #-ococosheii on ? :))
LiNU Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Eu AFK = Somn... in caz de razie bip me :D daca vine cineva la preluare am lasat fantoma mea ON acol... am invatzat-o sa dea si PK :rofl2: Noapte buna