Guest cobra_sm Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Salut LiNU Salut All. In legatura cu dackk vreau sa clarific acea situatie de suspend...dackk la mine a fost ks din greseala la best_one si mi-am cerut scuzele de rigoare in joc cat si pe forum....in schimb la tine a fost pk dat cu susta,( ce ai zis poate nu observ ) dupa care am revenit pe acel spot k 7 si te-am intrebat, punem pe forum sau ami redai spotul, la care tu ai zis sa pun pe forum.... deci ce vina am avut eu ??? am incercat o cale de mijloc, nu ai dorit asa ca am pus pe forum....puteai sa intri pe forum sa ceri sa retrag prin scuzele de rigoare si se rezolva, dar ai preferat sa bagi verzi si uscate la dmini ca ma omorat mobii etc etc....Eu baieti nu am nimic cu voi, ami place doar sa va provoc deoarece ami place ca reactionati pe placul meu :> , dar peste toate astea nu cred ca trebuie sa ajungem sa ne bagam in aceasta problema sotiile, parintii, serviciul etc etc.... sper ca am lamurit treaba cu dackk si ca sa nu mai ziceti ca am ceva cu voi, chiar ieri dimineata am lasat spot arena la voi in speta lui Nafir.....O seara faina va doresc si spor la liniutze.... :tiphat:
LiNU Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Salut LiNU Salut All. In legatura cu dackk vreau sa clarific acea situatie de suspend...dackk la mine a fost ks din greseala la best_one si mi-am cerut scuzele de rigoare in joc cat si pe forum....in schimb la tine a fost pk dat cu susta,( ce ai zis poate nu observ ) dupa care am revenit pe acel spot k 7 si te-am intrebat, punem pe forum sau ami redai spotul, la care tu ai zis sa pun pe forum.... deci ce vina am avut eu ??? am incercat o cale de mijloc, nu ai dorit asa ca am pus pe forum....puteai sa intri pe forum sa ceri sa retrag prin scuzele de rigoare si se rezolva, dar ai preferat sa bagi verzi si uscate la dmini ca ma omorat mobii etc etc....Eu baieti nu am nimic cu voi, ami place doar sa va provoc deoarece ami place ca reactionati pe placul meu :> , dar peste toate astea nu cred ca trebuie sa ajungem sa ne bagam in aceasta problema sotiile, parintii, serviciul etc etc.... sper ca am lamurit treaba cu dackk si ca sa nu mai ziceti ca am ceva cu voi, chiar ieri dimineata am lasat spot arena la voi in speta lui Nafir.....O seara faina va doresc si spor la liniutze.... :tiphat:Eu nu ti-am dat PK pentru dackk sau pentru x sau y din alliantza, iar ce ai facut pe global dupa ce ti-a iesit suspendul nu a fost frumos din partea ta. Ti-ai primit PK pentru comportamentrul tau fata de Cori, CoryMary si LiNU. Si in plus fac PK pe mai toti care vin la preluare...
ghiGhi89 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Salut LiNU Salut All. In legatura cu dackk vreau sa clarific acea situatie de suspend...dackk la mine a fost ks din greseala la best_one si mi-am cerut scuzele de rigoare in joc cat si pe forum....in schimb la tine a fost pk dat cu susta,( ce ai zis poate nu observ ) dupa care am revenit pe acel spot k 7 si te-am intrebat, punem pe forum sau ami redai spotul, la care tu ai zis sa pun pe forum.... deci ce vina am avut eu ??? am incercat o cale de mijloc, nu ai dorit asa ca am pus pe forum....puteai sa intri pe forum sa ceri sa retrag prin scuzele de rigoare si se rezolva, dar ai preferat sa bagi verzi si uscate la dmini ca ma omorat mobii etc etc....Eu baieti nu am nimic cu voi, ami place doar sa va provoc deoarece ami place ca reactionati pe placul meu :> , dar peste toate astea nu cred ca trebuie sa ajungem sa ne bagam in aceasta problema sotiile, parintii, serviciul etc etc.... sper ca am lamurit treaba cu dackk si ca sa nu mai ziceti ca am ceva cu voi, chiar ieri dimineata am lasat spot arena la voi in speta lui Nafir.....O seara faina va doresc si spor la liniutze.... :tiphat:
COBRA^^MG Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 boom si ghiGhi89 sunteti pre plini de voi sau doriti sa o luam de la capat ???? LiNU se vede ca e un GM cu capul pe umeri si o sa incerc sal respect in continuare chiar daca voi primi pk de la el si o sa mai sarim dintr-un tarc in altul :P eu atat am avut de zis si sper sa nu mai ajung sa postez prin aceasta zona. boom sa traiesti bine si spor la bani :right: :tiphat:
Guest Denysa! Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 boom si ghiGhi89 sunteti pre plini de voi sau doriti sa o luam de la capat ???? LiNU se vede ca e un GM cu capul pe umeri si o sa incerc sal respect in continuare chiar daca voi primi pk de la el si o sa mai sarim dintr-un tarc in altul :P eu atat am avut de zis si sper sa nu mai ajung sa postez prin aceasta zona. boom sa traiesti bine si spor la bani :right: :tiphat: :rofl1: :violent1:
ghiGhi89 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :blink: eu ce am zis? :crazy: numai are voie omu sa se