Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest JustMaD
Posted

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest JustMaD
Posted

acum acum .. Noapte Buna ! Imagine IPB

:bananadance2:

Posted

am uitat sa zic : v-am spart alianta HH la inceput de db ,fara ajutor de la admini,can d voi va faceati planuri pentru cs ca disperatii , eu stateam la bere cu Bogz si negociam care membrii sa vina la noi , fraierilor ce sunteti , sunt "smecher" =)) v-am dat lectii de cs si inca va mai dau,iar sunt "smecher" ,am dat nspe rr-uri afk ,in timp ce voi va pazeati spoturile ca disperatii ,din nou sunt "smecher" ...

asta a fost pt lexa si pt ceilalti membrii HH care isi vor arunca dioptriile pe aici...

Da ai dreptate......nu ai mai parasit calculatorul de ceva vreme...smecher? nu cred ca ai facut ceva folositor de cand te-ai nascut...

n-are cum

pai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?

stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.

LE: am uitat sa schimb useru.

acelasi boom, mereu altul.

Ma baiatule tu delirezi rau de tot...e problema voastra ca aveti niste tarani care altceva inafara sa-i injure pe admini nu stiu ...in rest problema voastra e ca voi tot timpul credeti ca sunteti ingerasii si ca noi toti am avea ceva impotriva voastra...(dupa BIBLIA scrisa de boom)

ce noobi is astia din hh ^_^

Lasa ca macar nu facem din tantar armasar..

sunt unic :)

@hai neatza.

Unicul care a scapat cu bazma curata dupa faza cu Garrone...si nu stiu dc......in fine

P.S.Acum prevad o serie de injuraturi la adresa mea ca doar atat va duce capul pe unii (Respect ce-i de treaba)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...