Guest Coisan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ba,de ce esti tu prost si te agiti pentru altii ? lasa-i sa faca ei serverul sa-l configureze sa caute bug-uri,de-aia sunt admini ,nu doar sa arunce cu suspenduri...sau ai uitat cand i-am dat lui vio programul de dupe si el se lauda ca a facut rost..remember ?Daca mai te chinui sa testezi nush ce kkt ,te spurc...Cum sa le zica la jucatori "testati,cautati,descoperiti bug-uri,ca e pentru voi asta " in pana mea,pe Linkmania. am ramas uimit :)
Adriantze Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Sambata la cs : _______________________ jackdaniel boom old_bk sadi*bk linu mariachi shark lordripper _______________________ dStile _______________________ hadrian _______________________ knavish _______________________
ghiGhi89 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sambata la cs : _______________________ jackdaniel boom old_bk sadi*bk linu mariachi shark lordripper _______________________ dStile _______________________ hadrian _______________________ knavish _______________________ =)) =)) =))
Guest Coisan Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 aia cu knavish e buna,in rest nu ma intereseaza...nu vin sambata sunt pa distractii...bag pla in el de cs..
pisy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sambata la cs : _______________________ jackdaniel boom old_bk sadi*bk linu mariachi shark lordripper _______________________ dStile _______________________ hadrian _______________________ knavish _______________________ gg Adi, l-ai nimerit pe Knavish :rofl1: :rofl2: :rofl1:
LiNU Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sambata la cs : _______________________ jackdaniel boom old_bk sadi*bk linu mariachi shark lordripper _______________________ dStile _______________________ hadrian _______________________ knavish _______________________ :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: marfa
dan Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ba,de ce esti tu prost si te agiti pentru altii ? lasa-i sa faca ei serverul sa-l configureze sa caute bug-uri,de-aia sunt admini ,nu doar sa arunce cu suspenduri...sau ai uitat cand i-am dat lui vio programul de dupe si el se lauda ca a facut rost..remember ? Daca mai te chinui sa testezi nush ce kkt ,te spurc...Cum sa le zica la jucatori "testati,cautati,descoperiti bug-uri,ca e pentru voi asta " in pana mea,pe Linkmania. am ramas uimit :) o fac de placere ma. la faza cu vio.. plm. sa trecem peste. Sambata la cs : _______________________ jackdaniel boom old_bk sadi*bk linu mariachi shark lordripper _______________________ dStile _______________________ hadrian _______________________ knavish _______________________ asta-i buna :rofl2: pentru knavish ar merge mai bine sau sau