garrone21 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 neinteresanti :)) eu nu-mi permit sa fac spam prea mult ca deh,mai are si omul treaba,alea alea
_Deza Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 neinteresanti :)) eu nu-mi permit sa fac spam prea mult ca deh,mai are si omul treaba,alea aleaai fost praf aseara? :D
garrone21 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ai fost praf aseara? :Doarecum,am ajuns in mamaia =))
_Deza Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 oarecum,am ajuns in mamaia =))panaramaaaaaaaaaaa =))))
Guest sorynho Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Salutare.... Ma numesc Sorin am aproape 18 ani sunt din galati si imi place f mult sa joc Mu online....Despre mn ce sa va zic...joc mu d vreo 3 ani primul meu server normal a fost linkmania...nu am jucat f mult eram la inceput abia dadeam d gust si m-am lasat m-am apucat d servere cu exp mai mare...am jucat pe tosaMu, freezaMU , downmu, muromania.com und am fost si admin...si mai sunt ..am revenit pe link k mi-a placut mult acest server.....stai on zilnic intre 6-8 ore atunci knd sunt la scl iar in weekend si vacante..stau aproaximativ 14-16 ore.....k fiecare player kre joaca acest joc vreau sa devin printre cei mai buni si sa aduc guilda pe cel mai inalt rang....deci pe scurt toata ziua bat calculatoru in cap....:)) !! dak mai vreti sa aflati mai multe pe gasitit pe server cu numele d Amadar....multumesc k m-ati ascultat si ast un rasp;)
Guest Sadi022002 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 termina scoala si mai vb :P glumeam firesc , mai bine ia legatura in joc cu Garrone
Guest sorynho Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 poi am vb cu Outlander si mi-a zis sa postez aici!!!
garrone21 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ' date='Apr 28 2009, 20:44' post='3760344']. si ce? :blink: si ma oftic ca nu am facut baie ,pana mea o ora am stat pe plaja ,s-au balacit prietenii mei..apa cancer bineinteles.hello africaa......hi hi hi am dat de voi :Pahh ne-ai turnat draga, cheee faaashi ?
boom Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 hello africaa......hi hi hi am dat de voi :P haules fatoooo ce mai faci? :D mai traiesti? te-a prostit america aia de tot ca nu mai dai si tu nici un semn de viata.. hai ca plange tyby dupa tine... :)) Salutare.... Ma numesc Sorin am aproape 18 ani sunt din galati si imi place f mult sa joc Mu online....Despre mn ce sa va zic...joc mu d vreo 3 ani primul meu server normal a fost linkmania...nu am jucat f mult eram la inceput abia dadeam d gust si m-am lasat m-am apucat d servere cu exp mai mare...am jucat pe tosaMu, freezaMU , downmu, muromania.com und am fost si admin...si mai sunt ..am revenit pe link k mi-a placut mult acest server.....stai on zilnic intre 6-8 ore atunci knd sunt la scl iar in weekend si vacante..stau aproaximativ 14-16 ore.....k fiecare player kre joaca acest joc vreau sa devin printre cei mai buni si sa aduc guilda pe cel mai inalt rang....deci pe scurt toata ziua bat calculatoru in cap....:)) !! dak mai vreti sa aflati mai multe pe gasitit pe server cu numele d Amadar....multumesc k m-ati ascultat si ast un rasp;) nu mai facem recrutari :)