Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Daria
Posted

hello africaa......hi hi hi am dat de voi :P

Guest sorynho
Posted

Salutare....

Ma numesc Sorin am aproape 18 ani sunt din galati si imi place f mult sa joc Mu online....Despre mn ce sa va zic...joc mu d vreo 3 ani primul meu server normal a fost linkmania...nu am jucat f mult eram la inceput abia dadeam d gust si m-am lasat m-am apucat d servere cu exp mai mare...am jucat pe tosaMu, freezaMU , downmu, muromania.com und am fost si admin...si mai sunt ..am revenit pe link k mi-a placut mult acest server.....stai on zilnic intre 6-8 ore atunci knd sunt la scl iar in weekend si vacante..stau aproaximativ 14-16 ore.....k fiecare player kre joaca acest joc vreau sa devin printre cei mai buni si sa aduc guilda pe cel mai inalt rang....deci pe scurt toata ziua bat calculatoru in cap....:)) :comp2: !! dak mai vreti sa aflati mai multe pe gasitit pe server cu numele d Amadar....multumesc k m-ati ascultat si ast un rasp;)

Guest Sadi022002
Posted

termina scoala si mai vb :P glumeam firesc , mai bine ia legatura in joc cu Garrone

Guest sorynho
Posted

poi am vb cu Outlander si mi-a zis sa postez aici!!!

Posted

' date='Apr 28 2009, 20:44' post='3760344']

.

si ce? :blink:

si ma oftic ca nu am facut baie ,pana mea o ora am stat pe plaja ,s-au balacit prietenii mei..apa cancer bineinteles.

ahh ne-ai turnat draga, cheee faaashi ?

Posted

haules fatoooo ce mai faci? :D mai traiesti? te-a prostit america aia de tot ca nu mai dai si tu nici un semn de viata.. hai ca plange tyby dupa tine... :))

Salutare....

Ma numesc Sorin am aproape 18 ani sunt din galati si imi place f mult sa joc Mu online....Despre mn ce sa va zic...joc mu d vreo 3 ani primul meu server normal a fost linkmania...nu am jucat f mult eram la inceput abia dadeam d gust si m-am lasat m-am apucat d servere cu exp mai mare...am jucat pe tosaMu, freezaMU , downmu, muromania.com und am fost si admin...si mai sunt ..am revenit pe link k mi-a placut mult acest server.....stai on zilnic intre 6-8 ore atunci knd sunt la scl iar in weekend si vacante..stau aproaximativ 14-16 ore.....k fiecare player kre joaca acest joc vreau sa devin printre cei mai buni si sa aduc guilda pe cel mai inalt rang....deci pe scurt toata ziua bat calculatoru in cap....:)) :comp2: !! dak mai vreti sa aflati mai multe pe gasitit pe server cu numele d Amadar....multumesc k m-ati ascultat si ast un rasp;)

nu mai facem recrutari :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...