Adriantze Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 daca imi furai pagina ghi ... nu stiu ce se intampla ..
al3xandru Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 o singura faza nu inteleg la piesa aia ,mai toata e cantata de edit aia si numele ei nici nu e trecut iar gay ala zice go go ,and chica si chica bomb =))Warn UP - limbaj - 10 zile pauza + 14 zile pentru 100% warn
Guest N-am pleaca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 o singura faza nu inteleg la piesa aia ,mai toata e cantata de pizda aia si numele ei nici nu e trecut iar gay ala zice go go ,and chica si chica bomb =))cine-i aia ?re hall
al3xandru Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ma refeream la chica bomb iar pizda aia habar nam cum o cheama la toate scrie dan balan chica bomb si el are 3 cuvinte care le tot repeta =))
ghiGhi89 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ma refeream la chica bomb iar pizda aia habar nam cum o cheama la toate scrie dan balan chica bomb si el are 3 cuvinte care le tot repeta =))E de ajuns :)) Fata face totul acolo :dance: