Guest N-am pleaca Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :despair:pisi,vezi pe forumul aliantei o chestie interesanta :Deu la somn,maine multa munca,acasa desigur :D nb all,spor alea alea
kiralina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 collaaaaaa...vezi ca te sun mai tarziu putin sa vb ceva cu tine ,o sa-ti placa :Psuna`ma
Sella Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 pisi,vezi pe forumul aliantei o chestie interesanta :Deu la somn,maine multa munca,acasa desigur :D nb all,spor alea aleaPisi, io una nu vad nik interesant pe forumul aliantzei. Imi zici u maine ce si cum.. Nb! :-*
dan Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Buna seara!! nebunoooo mai traiesti? :D SEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :despair: Neatza HONEY ALLIANCE O intrebare dak se poate? Nu vreti o a 5 guilda in ally? ast 1 rasp aici sau 1 pm in joc dak e, mc :beer: discutam pe forumul aliantei noastre micu, sau in game :D @kira intra pe forumul aliantei si zi-ne daca te intereseaza :D PS: e valabil pentru toti membrii aliantei
kiralina Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 @kira intra pe forumul aliantei si zi-ne daca te intereseaza :D PS: e valabil pentru toti membrii alianteiNu am acces niciunde, nu pot sa citesc
Guest N-am pleaca Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 suna`macacat,te sun azi dreaq,atunci dormeam...si cand te-am sunat nu ai raspuns tuti curul tau.@buna ziua