Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

ce ai facut tu ? =))))))))))) hahaha asta a fost buna vezi ca stai cam nasol cu memoria

daca exista un top pe 97d pentru cei care nu au mai iesit din casa cu lunile ieseai pe primul loc =)) poate ma insel ieseai pe 2 locul 1 pentru asa ceva e a lu Q-Sadi :))) .

noblete ce esti charu meu avea 8 rr deci nu m-am omorat cat tine , ps tu vorbesti de iesit afara cand ai la avatar poza cu o bagaboanta expirata , daca aveam noroc de bani cum am de prosti ii suflam in ceafa lui bill gheata app posteaza in topicul la guilda ta expirata nu te mai baga in seama cu japca

si inca cv i-ti recomand sa participi la cincursul miss bulau , ca te prinde bine

Posted

noblete ce esti charu meu avea 8 rr deci nu m-am omorat cat tine , ps tu vorbesti de iesit afara cand ai la avatar poza cu o bagaboanta expirata , daca aveam noroc de bani cum am de prosti ii suflam in ceafa lui bill gheata app posteaza in topicul la guilda ta expirata nu te mai baga in seama cu japca

si inca cv i-ti recomand sa participi la cincursul miss bulau , ca te prinde bine

Vorbeste doar despre el , nu despre toata lumea :) si mai lasa impresiile alea deoparte , sau oi fii si tu cine stie ce pui de smecher?

Posted

terminati,macar aici sa fie liniste:)

Ioana , daca domnul de mai sus se coboara la mintea lui Bonito este treaba lui , dar sa nu se apuce sa jigneasca pe toata lumea , ca nu e el buricul pamantului :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...