dan Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 seara ppl:) hai sa va arat ceva frumos:)http://img10.imageshack.us/img10/5678/picture102tr.jpgmwahahahhahaha ^_^ sa va traiasca! ptu! ptu! sa nu-i fie de deochi :D sau cum se zice? :))mda,iar mi-a blocat userul...deci omul e nebun,are ceva la cap sigur...e singurul care imi blocheaza userele si care jigneste jucatorii pe forum din calitatea de moderator...cum plm sa nu-l injur la cat e de dus ??te ajut eu sa-ti faci usere nu-i problema :)) ignore him. doare mai tare :)Sa-ti traiasca frumusetea de bebe! @Salve fosti si actuali parteneri de joaca :Dsalut radule. hai pe link :Dsalutare ppl!cine vrea sa ne intalnim zilele astea la o bere sa dea un replay :>am fost ieri in buc de-am baut cateva sticle de vin cu baietii :) n-ai venit si tu mai repede.. ce sa-ti fac. ramane pe alta data
-=BUBU=- Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Sa-ti traiasca frumusetea de bebe! @Salve fosti si actuali parteneri de joaca :DSalve Radu, ce mai faci nu mai vii si tu la joac cu noi ;;) Te asteptam >D<
Guest Tyk0s Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 foarte frumos copilul,sa va traiasca!!!tre sa faci cinste :P
al3xandru Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 se numeste Bella Julia si are 5 zile:)eu va las acum,am trecut sa va zic noapte buna,sa va arat poza cu puiutul meu,si acu ma pun la somn(cat mai apuc) :))take care si ne tst in game soon:)intradevar e frumoasa sa va traiasca!@ai facut si u poza intr`o parte sa ne sucim gaturile :))