Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

sal baieti

v-am scapat de 1 bk.....acuma puteti dormi linistiti in legatura cu cs-ul pana la rr db

sa moara gunit si bogz si inca o pers care le tine palma celor 2:>

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=315008

Putem si cu ei, cum am putut si pana acuma. Este totusi aiurea ca pe langa characterele acestea suspendate, au luati si altii suspenduri care practic au fost "victime colaterale". Ma rog, e doar un joc si nimic mai mult.

Posted

Putem si cu ei, cum am putut si pana acuma. Este totusi aiurea ca pe langa characterele acestea suspendate, au luati si altii suspenduri care practic au fost "victime colaterale". Ma rog, e doar un joc si nimic mai mult.

lasa shobo mai bn asa

gunit a vrut sa ma faca de cont a reusit dar a luat si ss pe al lui si nici cu al meu nu a ramas.Ce tare imi imaginez cum se zgaraie pe fata acuma cam jumate din grupu lui :))

Guest ti-e ciuda ?
Posted

salut...ma apuc si eu sa citesc.

@dane i-am dat papucii lui Simona ,era plictisitoare :D iti dau nr ei ?

Guest ti-e ciuda ?
Posted

gata am cititit ,mi se pare corect cum a analizat Odyzzeus plangerea cu TyreXelu. a facut ks ,merita suspend,celalalt a vanat merita suspend...ce mi se pare aiurea ca ambele parti implicate iau suspend,ar trebui facut ceva,modificat la chestia asta cu vanatoarea : vanatorul si victimul ,doar vanatorul sa fie ars ,parerea mea...e asemanator cazului meu cu Blader ,dar acolo eu l-am oprit pe Blader din tras cu /party , singura vina a mea e ca am facut print de ks apoi am anuntat ca l-am preluat...dar in fine iar si iar discutii...

Posted

da-mi-l mie .

Guest ti-e ciuda ?
Posted

n-ai tu fatza =))

Guest ti-e ciuda ?
Posted

nu ma...o dau mai departe =))

Posted

am una pe cap. sunt si asa stresat. :rofl2:

gata am cititit ,mi se pare corect cum a analizat Odyzzeus plangerea cu TyreXelu. a facut ks ,merita suspend,celalalt a vanat merita suspend...ce mi se pare aiurea ca ambele parti implicate iau suspend,ar trebui facut ceva,modificat la chestia asta cu vanatoarea : vanatorul si victimul ,doar vanatorul sa fie ars ,parerea mea...e asemanator cazului meu cu Blader ,dar acolo eu l-am oprit pe Blader din tras cu /party , singura vina a mea e ca am facut print de ks apoi am anuntat ca l-am preluat...dar in fine iar si iar discutii...

hai sa nu rascolim iar rahatu. nu e momentul potrivit inca.

@eu nb guys. ne citim dimineata

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...