AmAragaz Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hello Hola Salut m?am grabit cu cererea de revenire si inca nu am de unde intra :>revin in 1 sapt maximon 24/24 afk/on :D
ADDREPLY Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hello Hola Salut m?am grabit cu cererea de revenire si inca nu am de unde intra :>revin in 1 sapt maximon 24/24 afk/on :Dnu-i nimic. te asteptam :)@bogdane tu pe unde umbli?
-=BUBU=- Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Buna seara!Sunt f. bolnava, nu mai ma omorati in LOT, plzzzNu pot sta la PC, sunt la pat cu o urata, bronsita.Iau antibiotice, siropuri si alte medicine :(( Multumesc!
dc eu:( Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Buna seara!Sunt f. bolnava, nu mai ma omorati in LOT, plzzzNu pot sta la PC, sunt la pat cu o urata, bronsita.Iau antibiotice, siropuri si alte medicine :(( Multumesc!ok sanatate :D
SadiBK Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Buna seara!Sunt f. bolnava, nu mai ma omorati in LOT, plzzzNu pot sta la PC, sunt la pat cu o urata, bronsita.Iau antibiotice, siropuri si alte medicine :(( Multumesc!insanatosire grabnica }{ cine face pk are X cu felicitari :P
Sella Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Buna seara!Sunt f. bolnava, nu mai ma omorati in LOT, plzzzNu pot sta la PC, sunt la pat cu o urata, bronsita.Iau antibiotice, siropuri si alte medicine :(( Multumesc!Insanatosire grabnica! :(