Ioanagym Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 e nevoie sa joc pe ceva la castel? daca nu imi iau vacanta maine :)
Guest Sadi022002 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 e nevoie sa joc pe ceva la castel? daca nu imi iau vacanta maine :)intri pe sm-ul meu daca vrei
mau Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 intri pe sm-ul meu daca vreirpd te bagi u cu sm`u...joaca pe dl`u meu, acu a facut cunostintza cu el :))
Guest Pace fiule Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Din univers chiar... :-jintergalactice nevoie sa joc pe ceva la castel? daca nu imi iau vacanta maine :)sharap bici ,go in hollyday ,iti dau voie :-*intri pe sm-ul meu daca vrei da-mi contul sa-ti dau delete manca-ti-as...chiar pe ce joc maine ? sau mai bine zis , ce cont vreti sa ia 99 =))
Guest Invisible Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 'nsearamai scoateti-l pe bunny la aer , ca a inchis toate "topicele" pe la diverse
LiNU Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 'nsearamai scoateti-l pe bunny la aer , ca a inchis toate "topicele" pe la diverseNu mai ai unde sa faci spam ? :P :D stiu, e trist nici noi nu mai avem unde :violent:
Guest Pace fiule Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 'nsearamai scoateti-l pe bunny la aer , ca a inchis toate "topicele" pe la diverseil iau de urechi si-l scot din casa,mai nou mi-e vecin si un tel nu da sa bem o bere...
Guest Invisible Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 nici spam nu se mai face ca pe vremuri...filiera informationala mare pe aici, am postat si eu la plangeri (nou de felul meu pe forum si cum la diverse s-a inchis tot) si in 2 min Alexey era pe topic ; dar aici mai nimeni :)
LiNU Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 :beer: Date`n spanac Mitza ai 300-si de posturi aici
Guest Invisible Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 e nasoala treaba a intrat si rila ; cred ca-i bat astia in teava cand face unu spam pe forum