Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

... . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . :crazy: . . . . .. . . . . .

. . . . . . . . . . :nanana: . . . . . . . .

. . . . . . . . . . :kar: . . . . . . . . ..

, , , , . . . .Muhahahahaha. .... . .

Posted

ultimul la`m luat ca sa bagat un robotel in topicul meu total pe langa subiect si ia`m zis sa nu mai faca pe idiotul :) nu la`m facut..si dupa postez in acelas topic cu alt user si mod ala care imi daduse warn imi scrie sub msj dc postezi cu 10 conturi? #-o el imi da ban si el ma intreaba :huh:

Guest Gigi pleaca din Ghencea
Posted

galagia ca va mut :bananadance2:

Guest VERGIU
Posted

Sal Sunt din Vergiu BRAILA am destula exp la acest joc am jucat si pe dex cam 4 ani,

Am 35 de ani stau on cam 16 ore pe zi si as dori sa intru la voi in guild, numele ing este ahyle am lvl 384

Prefer guildu vostru deoarece voi sunteti on mai tot timpul si mie asa imi place

Posted

Sal Sunt din Vergiu BRAILA am destula exp la acest joc am jucat si pe dex cam 4 ani,

Am 35 de ani stau on cam 16 ore pe zi si as dori sa intru la voi in guild, numele ing este ahyle am lvl 384

Prefer guildu vostru deoarece voi sunteti on mai tot timpul si mie asa imi place

ok incantat de cunostinta

Totusi alianta honey nu recruteaza pe forumul linkmania sau in game.Daca doresti sa ni te alaturi accesezi-> http://www.honeyalliance.tk/ faci un cont si postezi la recrutari.Mult noroc :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...