Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Lipsesc si eu 3 zile de pe forum :rofl2:

deja ati cam picat in penibil cu acest gen de plangeri..dar si cu acest tip de comportament..ma refer la toti cei implicati in aceasta plangere :)

De asemenea verificati limbajul in printurile pe care le postati ...nu vreau iar sa apara martiri nevinovati pe aici care iau suspend pentru tot felul de apelative simpatice.

Cei neimplicati aveti pauza 3 zile pe forum desigur

Postez si eu odata pe la banati si m-a ars... alti care posteaza nonstop sunt iertati Imagine IPB

:adminpower:

Guest garrone28
Posted

la cules capsuni cu voi

=)) buna nobito

pisi, esti pe serv ala?

deocamdata nu pisi,mai tarziu cred

Guest smiley_real92
Posted

Cauta scandal :))

Guest garrone28
Posted

voi astia care aveati pile cu admini acuma nu va mai intelegeti cu ei... #-o datile berea la timp..

head shot?

Posted

Americanii: - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu oua in el, il scuipa, il injura, etc etc...

Rusii: - La noi cand trece Putin, toata lumea se pisa ... care mai de care...

Americanii: - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin...Il injuram dar mai cote asa... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni...

Rusii: - Pai si noi am exagerat putin... Intradevar ne pisam dar nimeni nu isi da pantalonii jos.

Posted

Americanii: - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu oua in el, il scuipa, il injura, etc etc...

Rusii: - La noi cand trece Putin, toata lumea se pisa ... care mai de care...

Americanii: - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin...Il injuram dar mai cote asa... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni...

Rusii: - Pai si noi am exagerat putin... Intradevar ne pisam dar nimeni nu isi da pantalonii jos.

not so funny :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...