^BOOM^ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 se redeschide ?pai asa mi se pare normal. ce treaba are useru ala care a injurat in topicul ala cu alianta honey? acuma ar trebui inchis orice topic de la guilds in care se injura? sa fim seriosi
dc eu:( Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 comportament comunist :) face unu cva ii pedepsesti pe toti :))
Guest garrone28 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 pai asa mi se pare normal. ce treaba are useru ala care a injurat in topicul ala cu alianta honey? acuma ar trebui inchis orice topic de la guilds in care se injura? sa fim seriosicomportament comunist :) face unu cva ii pedepsesti pe toti :)) :naughty: eu eram ala...nu mai postez aici,sanatate
-=BUBU=- Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Salutare Lome, am ajuns acasa in Italia ! :crazy:
SadiBK Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Salutare Lome, am ajuns acasa in Italia ! :crazy: :beer:
KooKie Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 am inteles :) mu mai joci ?neaahh :)iar am ramas fara femeie :(
^BOOM^ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 noroc.ce se intampla pe la plangeri ?nimic interesant. HeadHunterz as usual..:naughty: eu eram ala...nu mai postez aici,sanatateesti nab@hai neatza