increatu Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ovi m'ai inebunit cu mass'urile :DGarro,boom sunteti nebuni =))Te am in lista? :D SI DAAAAAAAAAAA MUREAM DE PLICTISEALAAAAAAAAAA LA MUNCAAAAAAAAAAAA .@@Primul banc era cu dedicatie pentru Bogdan >:D<
luk Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ce ziceti , maine seara suntem peste voi? <_< :rofl1:
increatu Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ce ziceti , maine seara suntem peste voi? <_< :rofl1:Eu cred ca va tinem la usa . |(porti)
luk Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Eu cred ca va tinem la usa . |(porti)hai zi zau cu limba scoasa :blink:
ratandula Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 CITAT(theogritzi @ Apr 22 2009, 15:04) boom las' ca vezi si singur cine sunt..mwhaha...ne vdm pe unde ne intalnim zii ce nick ai sa stiu sa-ti rup capu te-am crescut pe 97, te-am luat ca pe un rapciugos de pe gardurile lorenciei si te-am imbracat si acuma mi te umfli in pene? dureros.. mi-e frica.. da boomey m-ai crescut , eu facand prostia sa cred k suntem tovarasi..:P insa...n-o mai fac a2a oara..;))
garrone21 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 @ratandula , jet...parca sambata e cs-ul din ce stiam eu sau pana mea s-o fi mutat..
MurDoc Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Bitza semnatura ta depaseste cu mult regulamentul, mai mica te rog.Nume utilizator/Avatare/Semnături * Regula cu privire la decenţă este valabilă şi în acest caz. Nu se vor folosi nume/avatare/semnături indecente/care să aibă o atitudine necorespunzătoare versus admini/alţi users. Sunt interzise numele de utilizatori asemanătoare/care sugerează o legătură cu adminii. * Semnătura (signature) va conţine maxim 5 rânduri de text şi 1 poză. o 5 rânduri la dimensiune <5 a textului sau o 3 rânduri la dimeniuni 6-10 sau o 1 rând la dimensiune 10-15 * NU AVEŢI VOIE SĂ FOLOSIŢI DIMENSIUNI MAI MARI DE 15 * În situaţiile în care coloritul semnăturii (folosirea excesivă şi mai ales de prost gust a culorilor) depăşeste limitele bunului simţ, moderatorii au dreptul să acţioneze prin warn sau suspend dupa caz. * Poza respectivă nu va trebui să treacă de 600x70 (600 lăţime, 70 înălţime). * În situaţia în care un moderator global va scoate avatarul / poza de la semnătură înseamnă că sunt neregulamentare şi nu este recomandată repunerea lor în aceeasi forma, deoarece un astfel de act va fi considerat sfidare şi va fi sancţionat cu suspendarea contului pe o perioada intre 10 zile şi nedeterminată în funcţie de gravitate, iar comentarii ulterioare la astfel de sanctiuni nu vor fi luate în considerare. * În situaţia în care postaţi în mai multe secţiuni ale forumului şi doriti ca pentru acestea să folosiţi o semnatură mai mare decât permite regulamentul intern pentru secţiunea MU, vă rugam debifaţi opţiunea "Enable signature" când adăugaţi un nou post. Această opţiune se găşeste sub căsuţa de text pentru post, între opţiunea "Enable Emoticons" si "Enable email notification of replies".
lordofcrime Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 boom las' ca vezi si singur cine sunt..mwhaha...ne vdm pe unde ne intalnim zii ce nick ai sa stiu sa-ti rup capu >:) ma rambo ce nick ai tu in joc? :) n`seara...nu particip la CS sapt asta :( ...gunit numai vanatoare are in cap :angry1:
galorDW Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 jocul asta dintrun joc de fun.. ajunge un joc al mintilor iscusite ... daca var duce capu ... ati fi multi peste multi alti :D :crazy:
Guest Sevensson Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=2813858-|
Andain Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3746828:))
Guest -AS- Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Te am in lista? :D SI DAAAAAAAAAAA MUREAM DE PLICTISEALAAAAAAAAAA LA MUNCAAAAAAAAAAAA .@@Primul banc era cu dedicatie pentru Bogdan >:D<deza sunt :Dnu ia nimeni castelul nici saptamana asta -_-
Guest Sevensson Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 deza sunt :Dnu ia nimeni castelul nici saptamana asta -_-de unde sti? :blink:
Guest -AS- Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 de unde sti? :blink:mi'a ghicit mama omida 8-|e doar o parere...jeez
Guest Sevensson Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 mi'a ghicit mama omida 8-|e doar o parere...jeezOk mama omida.
garrone21 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 n'seara...vai,castelul ,coroana meaaaaaaaaaaaaaa :(( se duceeeeeeeeeeeeeee,ajutooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Guest Sevensson Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 n'seara...vai,castelul ,coroana meaaaaaaaaaaaaaa :(( se duceeeeeeeeeeeeeee,ajutooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrLasa ca o iei mai tarziu cand o sa mai cresti ;;)First of page -_-