Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest wannabehigh
Posted

Nu te-a pus nimeni sa`i dai contul... acuma suporta. :tiphat:

nu despre iteme vorbesc, sau despre ce aveam si ce am facut.

vorbeam , despre felu` lui de a fi, si ce playeri tine honey in guilda, ;)

hai ca ma pun la somn..

mai continuam si alta data

have a nice chat

Posted

Salut honey, nu credeam ce zice lumea pe serv, dar in seara asta m`am convins ce playeri aveti in guilda, si asta datorita lui -abc- , caruia s-a plins juma de ora ca n`are cont sa se joace (avind ss)

i l`am dat pe al meu, si in 3 secunde la golit!

e foame de jwls, e foame de zen , e foame de iteme! e foame de bani baieti! lumea tre sa stie ce fel de baieti sunteti!!;)

nu despre iteme vorbesc, sau despre ce aveam si ce am facut.

vorbeam , despre felu` lui de a fi, si ce playeri tine honey in guilda, ;)

hai ca ma pun la somn..

mai continuam si alta data

have a nice chat

-abc- nu mai este de mult la noi in alianta. si daca a facut asta nici nu cred ca va fi reprimit. asta una la mana.

doi la mana, te-as ruga sa te abtii de la comentarii generalizate despre guilda/alianta honey. daca unu ti-a tras-o, asta nu inseamna ca ti-au tras-o toti. si in plus, -abc- era test member la noi in alianta. deci nu si-a castigat dreptul deplin de membru.

Salut , as vrea sa depun si eu o cerere pentru guilda . sunt fostul j3tix de pe 97d , am 19 ani , am sm de lvl 227 , sunt mare amator de jocuri online . Ii cunosc persoal pe crypted si pe thre6mafia .

Lasati si mie un reply daca sunteti de acord .

mersi .

www.honeyalliance.tk

@si neatza

Posted

-abc- nu mai este de mult la noi in alianta. si daca a facut asta nici nu cred ca va fi reprimit. asta una la mana.

doi la mana, te-as ruga sa te abtii de la comentarii generalizate despre guilda/alianta honey. daca unu ti-a tras-o, asta nu inseamna ca ti-au tras-o toti. si in plus, -abc- era test member la noi in alianta. deci nu si-a castigat dreptul deplin de membru.

www.honeyalliance.tk

@si neatza

hmmm,adevarat ca nu toti i-au tras-o. vrei si tu nebunule sa i-o tragi :D

@hai neatza , treburi alea alea,ma duc sa iau flori lui tovarasa educatoare ,azi ma asculta la Romana si Istorie si nu stiu nimic,sunt praf,m-a orbit mu-ul ,numai mu stiu ,atat , doar mu si mu si mu si mu si muuuu.. ..... (stiti continuarea ;) ) :((

Posted

hmmm,adevarat ca nu toti i-au tras-o. vrei si tu nebunule sa i-o tragi

@hai neatza , treburi alea alea,ma duc sa iau flori lui tovarasa educatoare ,azi ma asculta la Romana si Istorie si nu stiu nimic,sunt praf,m-a orbit mu-ul ,numai mu stiu ,atat , doar mu si mu si mu si mu si muuuu.. ..... (stiti continuarea

si pe mine m-a ascultat azi la romana.. am luat 2 :((

Hahaha au inceput vanatorii sa ia 99. Pacat ca nu pe car mare...dar pt orice e un inceput

e la a 3-a abatere dreq.. daca aveam eu prima abatere luam direct pe charu mare 99. facem o incercare sa vezi? :D

Hi all! :)

BV Linu, poate iei premiul intai anul asta, cine stie? :P

hello mandro :) te bagi pe mu? :D

Guest clinciu.george
Posted

Am depus cerere pe forumul aliantei .

Thx de ajutor :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...