Guest Tyk0s Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Felicitari tuturor!ne-am luptat din greu sa il luam dar am reusit pana la urma :).Sper sa il tinem cat mai mult!Dap,dak erau si ei era mult mai bine,dar vin altii din urma si sper sa fim din ce in ce mai putenici.
PsychoJr Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Am si eu o intrebare pentru cei din H0NEY mai faceti recrutari?:)Nick:MaNiaKuAm fost in brave dar au fost niste probleme si nu a fost sa fie :D se poate?:)
stely_yoo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cum ia cineva castelul , hop si recrutarile =))Neata :)
PsychoJr Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Lol frate lasa mc oricum daca sa adus problema asea...
LiNU Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cum ia cineva castelul , hop si recrutarile =))Neata :)pai nah... vezi ca`i greu :crazy: Am si eu o intrebare pentru cei din H0NEY mai faceti recrutari?:)Nick:MaNiaKuAm fost in brave dar au fost niste probleme si nu a fost sa fie :D se poate?:)Iti recomans sa iti bagi nasul pe forumul aliantei: HONEY Alliance
PsychoJr Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cum ia cineva castelul , hop si recrutarile =))Neata :)Eu aveam de dim in cap sa reintru iar desigur doar daca ma primit nici nu stiam cine a castigat si oricum si cand eram in BRAVE nu intram aproape deloc lot :crazy: :crazy:
VassMan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 felicitarile mele baieti si fete. o meritati.