tr4nce Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bhaaa ma bufneste un ras de ma rup in doua =))tin minte cum stateam la party cu scarba de BOGZ, l pazeam pe M**ST i am dat manusi hyon si acu ma posteaza pt ca nush ce s a intamplat cu printesa lui =)))))))cum ma sa ajungi atat de BOU?
^BOOM^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bhaaa ma bufneste un ras de ma rup in doua =))tin minte cum stateam la party cu scarba de BOGZ, l pazeam pe M**ST i am dat manusi hyon si acu ma posteaza pt ca nush ce s a intamplat cu printesa lui =)))))))cum ma sa ajungi atat de BOU?n-ai ce sa le faci.. neamuri proaste tata.. neamuri proaste... sa nu mai spun ca faceam cu tura pe contu lui si-l tineam la party cand era el cu pisi in oras.. da ma rog :) hai sa nu mai continuam discutia asta.
^BOOM^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 s-au dus baieteii la scoala.. gata cu preluarile :)) ce bine-i de mine ca am chiulit de la mate
LiNU Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 s-au dus baieteii la scoala.. gata cu preluarile :)) ce bine-i de mine ca am chiulit de la mate Te-a vazut profa, ai pus-o saptamana viitoare, te asculta :rofl2:
evelinne Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pagina mea :> Eu o sa intru mai tarziu ca trebuie sa-mi fac temele... :angel:
^BOOM^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 gracias!ba in gatu mati tot iti fut o bataie si tie si lu tot neamu vostru de sclavi ce sunteti cand am sa o **** eu pe mata si nu ii platesc alocatie copilului care i l-am facut atunci sa te mai iei de carul kinul pana atunci marsh ca deja ma evervezi.Va arat eu vanatoare de maine daca ma tot acuzati sa aveti dupa ce comenta daca tot vreti sa scapati de carul kinulsal allscz ca iam rsp asa lu copilu asta din flori :beer:posibil, dar cineva a facut manevreoricum, ce te bagi pe aici 'supozitorule'? =)) sau 'tamponule'urat din partea lor. sa nu faceti ca ei.
atomicfunx Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 incredibil de tare poza :))felicitari honey
Alex86 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WObfcDIf6lY
cycodrom Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bravo baieti, pacat ca nu am apucat sa l vad in directcya all, vorbim in joc
^BOOM^ Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 este meritul fiecarui membru. na ca s-a putut si fara knavish, lapusneanu si boom :)
LiNU Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 este meritul fiecarui membru. na ca s-a putut si fara knavish, lapusneanu si boom :)Daca era Knavish, boom si Lapusneanu rupeam tot