Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Heh :>

Gutza tu esti ? :rofl1:

Te oftici degeaba fanule,mie unul mi-ar fi rusine de ce ai facut =)) 30k ? Sau cat ? :rofl1: Mai ai si tupeul ala jegos de a mai face gura,baaaah,in locu tau,ma lasam de link frateee,dute pe padurii,dar dute neneeeee !

Nu ti-a fost rusine sa-i trimiti fete-i alea mesaj si sa o injuri ca ti-a iesit din guilda ? Tu ala,maturul,care se crede un bun conducator,si alea alea . Acum mi-am dat eu seama ce rasa esti,din fericire aia pe cale de disparitie , asa ca ofticatule eu totusi mi-as vedea de ale mele =))

Posted

Heh :>

Gutza tu esti ? :rofl1:

Te oftici degeaba fanule,mie unul mi-ar fi rusine de ce ai facut =)) 30k ? Sau cat ? :rofl1: Mai ai si tupeul ala jegos de a mai face gura,baaaah,in locu tau,ma lasam de link frateee,dute pe padurii,dar dute neneeeee !

Nu ti-a fost rusine sa-i trimiti fete-i alea mesaj si sa o injuri ca ti-a iesit din guilda ? Tu ala,maturul,care se crede un bun conducator,si alea alea . Acum mi-am dat eu seama ce rasa esti,din fericire aia pe cale de disparitie , asa ca ofticatule eu totusi mi-as vedea de ale mele =))

pam.pam :wub:

Posted

' date='Apr 22 2009, 14:17' post='3743703']

ce naspa ...rau sa ajuns aici :(

Nu vezi frate..vin ii salut,si el ma ia la...pai ia dute tu de unde ai venit atunci,m-am saturat de intepati de astia .

Cum sa ii trimiti unei fete mesaj,sa o injuri,ca ti-a iesit din guild,tre sa fi limitat mental sa faci treaba asta .

Cum sa faci 30k jwl,si sa faci gura mare pe forum,incep sa cred ca are probleme .

Oricum :wub: luv my fans :wub:

Posted

Patesti! =))

:-??

Nu vezi frate..vin ii salut,si el ma ia la...pai ia dute tu de unde ai venit atunci,m-am saturat de intepati de astia .

Cum sa ii trimiti unei fete mesaj,sa o injuri,ca ti-a iesit din guild,tre sa fi limitat mental sa faci treaba asta .

Cum sa faci 30k jwl,si sa faci gura mare pe forum,incep sa cred ca are probleme .

Oricum :wub: luv my fans :wub

E treaba lui ce a facut, oricum a platit , ce rost mai au insultele acuma?

Posted

Dany,nu ai jucat,sti prea putine,si alea din auzite... .

Si iti spun,nici nu are rost sa te apuci acum... daca e da-mi un buzz pe mess,ti-oi povestii mai multe .

Posted

imi dau lacrimile... :( tocmai garone , tocmai el ,nu-mi vine sa cred :((

:rofl1: :rofl1:

Hai ca ti'am acordat destula atentie fanule..am ajuns la concluzia ca n-am cu cine .

Restu bafta :kiss:

Posted

Dany,nu ai jucat,sti prea putine,si alea din auzite... .

Si iti spun,nici nu are rost sa te apuci acum... daca e da-mi un buzz pe mess,ti-oi povestii mai multe .

Nu stiu ce sa intamplat intre voi , dar parerea mea e ca nu are rost sa va insultazi si de jucat nu am timp.. :)

Guest Kamikaze
Posted

rapu capu >:)

rapu capu

ce dragut :wub:

Posted

o fi nepotul lui tupac omul,cine stie..

mai ai tupeu sa vb dupa ce ai facut tot numele HONEY de ras? fratior voi v-ati schimbat radical...ati ajuns sa dupati ca nesimtitii sa faceti orice numai ca sa fiti considerati buni...fiti buni pe pielea voastra!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...