garrone21 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 :nanana: Hehe,v-ati facut iar char'uri ? :>pleaca de-aici umflatule,zat
Desto Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Heh :> Gutza tu esti ? :rofl1:Te oftici degeaba fanule,mie unul mi-ar fi rusine de ce ai facut =)) 30k ? Sau cat ? :rofl1: Mai ai si tupeul ala jegos de a mai face gura,baaaah,in locu tau,ma lasam de link frateee,dute pe padurii,dar dute neneeeee ! Nu ti-a fost rusine sa-i trimiti fete-i alea mesaj si sa o injuri ca ti-a iesit din guilda ? Tu ala,maturul,care se crede un bun conducator,si alea alea . Acum mi-am dat eu seama ce rasa esti,din fericire aia pe cale de disparitie , asa ca ofticatule eu totusi mi-as vedea de ale mele =))
the_first Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Heh :> Gutza tu esti ? :rofl1:Te oftici degeaba fanule,mie unul mi-ar fi rusine de ce ai facut =)) 30k ? Sau cat ? :rofl1: Mai ai si tupeul ala jegos de a mai face gura,baaaah,in locu tau,ma lasam de link frateee,dute pe padurii,dar dute neneeeee ! Nu ti-a fost rusine sa-i trimiti fete-i alea mesaj si sa o injuri ca ti-a iesit din guilda ? Tu ala,maturul,care se crede un bun conducator,si alea alea . Acum mi-am dat eu seama ce rasa esti,din fericire aia pe cale de disparitie , asa ca ofticatule eu totusi mi-as vedea de ale mele =))pam.pam :wub:
the_first Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ' date='Apr 22 2009, 14:17' post='3743703']ce naspa ...rau sa ajuns aici :(Patesti! =))
Desto Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ' date='Apr 22 2009, 14:17' post='3743703']ce naspa ...rau sa ajuns aici :(Nu vezi frate..vin ii salut,si el ma ia la...pai ia dute tu de unde ai venit atunci,m-am saturat de intepati de astia . Cum sa ii trimiti unei fete mesaj,sa o injuri,ca ti-a iesit din guild,tre sa fi limitat mental sa faci treaba asta . Cum sa faci 30k jwl,si sa faci gura mare pe forum,incep sa cred ca are probleme .Oricum :wub: luv my fans :wub:
[DanY] Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Patesti! =)) :-?? Nu vezi frate..vin ii salut,si el ma ia la...pai ia dute tu de unde ai venit atunci,m-am saturat de intepati de astia . Cum sa ii trimiti unei fete mesaj,sa o injuri,ca ti-a iesit din guild,tre sa fi limitat mental sa faci treaba asta . Cum sa faci 30k jwl,si sa faci gura mare pe forum,incep sa cred ca are probleme .Oricum :wub: luv my fans :wub E treaba lui ce a facut, oricum a platit , ce rost mai au insultele acuma?
Desto Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dany,nu ai jucat,sti prea putine,si alea din auzite... .Si iti spun,nici nu are rost sa te apuci acum... daca e da-mi un buzz pe mess,ti-oi povestii mai multe .
the_first Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 imi dau lacrimile... :( tocmai garone , tocmai el ,nu-mi vine sa cred :((
Desto Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 imi dau lacrimile... :( tocmai garone , tocmai el ,nu-mi vine sa cred :((:rofl1: :rofl1:Hai ca ti'am acordat destula atentie fanule..am ajuns la concluzia ca n-am cu cine .Restu bafta :kiss:
[DanY] Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dany,nu ai jucat,sti prea putine,si alea din auzite... .Si iti spun,nici nu are rost sa te apuci acum... daca e da-mi un buzz pe mess,ti-oi povestii mai multe . Nu stiu ce sa intamplat intre voi , dar parerea mea e ca nu are rost sa va insultazi si de jucat nu am timp.. :)
Lancelot Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275699respectati asta sau deja incep sa dau suspenduri :) si intr-un sens si in celalat :)
theogritzi Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 boom las' ca vezi si singur cine sunt..mwhaha...ne vdm pe unde ne intalnim zii ce nick ai sa stiu sa-ti rup capu >:)
theogritzi Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 o fi nepotul lui tupac omul,cine stie..mai ai tupeu sa vb dupa ce ai facut tot numele HONEY de ras? fratior voi v-ati schimbat radical...ati ajuns sa dupati ca nesimtitii sa faceti orice numai ca sa fiti considerati buni...fiti buni pe pielea voastra!