^BOOM^ Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ce plictiseala. am tras si un pui de somn :D
dvL Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Domnu' gunsz cu păreri di rău v-anunţ că v-o lucrat colegu' şî pi server şî pi forum :D.Iaca un suspend di 14 zâli pentru dumneavoastră. Ahhh ... cum ai ratat şî forumu' =)).Cu stimă,Io, nea' ADMIN / MODERATOR DropsP.S. nu mai deschidi alt topic pi acest subiect ( după ci trec alea 14 zâli ) !Ce amuzant e :))
Two- Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Georgiana .. :pray: , mergem maine la cumparaturi ?
OneFac3 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 a`ti pariat la PariLink? :D eu astept sa`mi ridic premiul :>
l33tsk33t Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 hai cu buna ziua!! :beer: ..as avea si yo o intrebare...daca m'as reapuca si eu putin de joc asa ...ma primitzi si pe mine putin asa??.....asta pana ma fac mare si al draq...stiti voi=))cum sa nu te primim, vrei sa iti dau bk`u meu ?
^BOOM^ Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 cum sa nu te primim, vrei sa iti dau bk`u meu ?repede tu :))lasa ca-i dau bicheiu meu :rofl2:
LiNU Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 repede tu :))lasa ca-i dau bicheiu meu :rofl2:Cuc, dupa ora de romana vi la birt la o bere ? ca am auzit ca nu vine profa de spot :D
mlttania Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Linu daca faci server de L2 ,ma intereseaza :D
Guest Rudy Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Salutare tuturor,As dori personal sa-mi cer scuze fata de Q-Sadi, daca aseara am fost intr-o oarecare masura deplasat si tonul meu a lasat de dorit. Acum stiu de ce nu intru in polemici cu jucatorii dupa 8 ore de lucru si mai ales inca 2 ore de razie. Sper sa ma inteleaga si sa stie ca nu a fost cu rea intentie.O zi buna in continuare. :tiphat:
tr4nce Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Salutare tuturor,As dori personal sa-mi cer scuze fata de Q-Sadi, daca aseara am fost intr-o oarecare masura deplasat si tonul meu a lasat de dorit. Acum stiu de ce nu intru in polemici cu jucatorii dupa 8 ore de lucru si mai ales inca 2 ore de razie. Sper sa ma inteleaga si sa stie ca nu a fost cu rea intentie.O zi buna in continuare. :tiphat:neatza Rudy! ( & biciz)
Guest -Lordi- Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 uni dintre cei care se ocupa de forum au prb grave :)) sunt cateva sectiuni prin care nu o sa mai trec :) app ce mai ziceti? :D rew la taste =))