Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Domnu' gunsz cu păreri di rău v-anunţ că v-o lucrat colegu' şî pi server şî pi forum :D.

Iaca un suspend di 14 zâli pentru dumneavoastră. Ahhh ... cum ai ratat şî forumu' =)).

Cu stimă,

Io, nea' ADMIN / MODERATOR Drops

P.S. nu mai deschidi alt topic pi acest subiect ( după ci trec alea 14 zâli ) !

Ce amuzant e :))

Posted

hai cu buna ziua!! :beer: ..as avea si yo o intrebare...daca m'as reapuca si eu putin de joc asa ...ma primitzi si pe mine putin asa??.....asta pana ma fac mare si al draq...stiti voi=))

cum sa nu te primim, vrei sa iti dau bk`u meu ?

Posted

repede tu :))

lasa ca-i dau bicheiu meu :rofl2:

Cuc, dupa ora de romana vi la birt la o bere ? ca am auzit ca nu vine profa de spot :D

Posted

Salutare tuturor,

As dori personal sa-mi cer scuze fata de Q-Sadi, daca aseara am fost intr-o oarecare masura deplasat si tonul meu a lasat de dorit. Acum stiu de ce nu intru in polemici cu jucatorii dupa 8 ore de lucru si mai ales inca 2 ore de razie. Sper sa ma inteleaga si sa stie ca nu a fost cu rea intentie.

O zi buna in continuare. :tiphat:

Posted

Salutare tuturor,

As dori personal sa-mi cer scuze fata de Q-Sadi, daca aseara am fost intr-o oarecare masura deplasat si tonul meu a lasat de dorit. Acum stiu de ce nu intru in polemici cu jucatorii dupa 8 ore de lucru si mai ales inca 2 ore de razie. Sper sa ma inteleaga si sa stie ca nu a fost cu rea intentie.

O zi buna in continuare. :tiphat:

neatza Rudy! ( & biciz)

Posted

uni dintre cei care se ocupa de forum au prb grave :)) sunt cateva sectiuni prin care nu o sa mai trec :)

app ce mai ziceti? :D

rew la taste =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...