Guest Stiu,sunt zeul vostru Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 wazzap old friends? :)uite pe aici la o vorba...stiam ca iar am 99 =))oare daca faceti o cerere nu redeschid moderatorii topicul precedent? ( ala cu multe pagini ) ar fi mai simplu sa stearga post-urile cu injurii si sa ne lase pe restu la spamitixtizule a fost o rabufnire de-a mea in topicul ala inchis,am si eu rabdarea mea.
Guest Stiu,sunt zeul vostru Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 ok,ai gresit tu,dar cum ramane cu restul...n-am gresit,a fost cu intentie..
Guest Stiu,sunt zeul vostru Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gun-ul meu rupe dosul tau
SadiBK Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :bananadance2:my page@hai ca ii depasim iar cu spamul :clap:
l33tsk33t Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 gun-ul meu rupe dosul tauimi place avatarul tau ba :wub:
Guest Stiu,sunt zeul vostru Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 e misto :D nu-l schimb inca
Guest TheFlame haifaiv Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 cine urmeaza la 99 ? =))boom :rofl2:n-are cumoare daca faceti o cerere nu redeschid moderatorii topicul precedent? ( ala cu multe pagini ) ar fi mai simplu sa stearga post-urile cu injurii si sa ne lase pe restu la spamitixpai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.LE: am uitat sa schimb useru. acelasi boom, mereu altul.
l33tsk33t Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 e misto :D nu-l schimb incapot sa il folosesc si eu da ?LE: am uitat sa schimb useru. acelasi boom, mereu altul.pai cine mai poate avea usere ca ale tale ? =))
huSt Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 n-are cumpai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.LE: am uitat sa schimb useru. acelasi boom, mereu altul.pai bogdan a injurat :))
mryui Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Hai Sus Hi Sua ! :bananadance2: :bananadance2:
Guest Stiu,sunt zeul vostru Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 n-are cumpai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.LE: am uitat sa schimb useru. acelasi boom, mereu altul.prost esti tu ma cu prietena ta virtuala fraiere =)) am injurat , care e problema ,toti injura si vb urat...
LiNU Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=309051 :error:Raspuns:e la recycle bin pus de ice man :) il pot vedea moderatorii daca e nevoie. E link catre postul din care a pus quote si la voi in topic raposatul Lapusneanu.
AmAragaz Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Facem la loc No Stress ;) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: