Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Stiu,sunt zeul vostru
Posted

wazzap old friends? :)

uite pe aici la o vorba...stiam ca iar am 99 =))

oare daca faceti o cerere nu redeschid moderatorii topicul precedent? ( ala cu multe pagini ) ar fi mai simplu sa stearga post-urile cu injurii si sa ne lase pe restu la spamitix

tizule a fost o rabufnire de-a mea in topicul ala inchis,am si eu rabdarea mea.

Posted

ok,ai gresit tu,dar cum ramane cu restul...

n-am gresit,a fost cu intentie..

Posted

gun-ul meu rupe dosul tau

Posted

e misto :D nu-l schimb inca

Guest TheFlame haifaiv
Posted

cine urmeaza la 99 ? =))

boom :rofl2:

n-are cum

oare daca faceti o cerere nu redeschid moderatorii topicul precedent? ( ala cu multe pagini ) ar fi mai simplu sa stearga post-urile cu injurii si sa ne lase pe restu la spamitix

pai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?

stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.

LE: am uitat sa schimb useru.

acelasi boom, mereu altul.

Posted

n-are cum

pai uita-te si tu, dovada de prostie in plm. la ce dreq s-au razbunat pe toata alianta HONEY cand numa un prost a injurat? ce treaba au restu cu excesele de furie ale unuia care poate nici nu e din alianta de la noi?

stau si ma gandesc.. daca ma apuc sa-mi vars si eu toate secretiile in topicul celor din HH se va inchide si ala? doar o parere.

pai bogdan a injurat :))

Posted

n-are cum

prost esti tu ma cu prietena ta virtuala fraiere =)) am injurat , care e problema ,toti injura si vb urat...

Posted

nu beau bere joia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...