Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Daca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.

lixandra mami drag nuti fa griji ca nu are cine sa ni-l ia :P ;;)

Guest varza'n beci
Posted

Da :).

Sa iti amintesc hp-urile portilor :)? De abia s-a reusit atunci in 2 ore sa se distruga 2 porti... la ultima poarta de 8 milioane hp ce faci (nu uita ca prima avea 2-3 milioane hp 8-|... )?

nu te contrazic...la hp ma refer...dar le vom sparge noi royal si zes:D anyway..va asteptam next week sa ne tavalim:)

Posted

nu te contrazic...la hp ma refer...dar le vom sparge noi royal si zes:D anyway..va asteptam next week sa ne tavalim:)

Inseamna ca recunosti: aportul nostru la distrugerea portilor e unul considerabil :).

Posted

Omg, da lasati-l ma in pace, a dupat, a fost prins, la revedere, ce atata circ. Mai ceva ca niste bocitoare sa moara franta.

Aha au fost prinsi alti ca dadeau cu sabia`n oras si au luat filtru, "lasa-l in pace" dai apa la moara !

Te compatimesc Garrone , Jenant !

Posted

Inchiriem un club, organizam un bairam ceva? Multi de aici au baut mai mult ca a luat garrone permanent decat ca a fost Pastele.

@neata

Posted

nu murim de ciuda...eu sincer abia astept sa fac pk pe boom...cu u garrone n-am nimic mwhaaha

ce pk sa faci tu pe boom ma?! te prind te-ntind la soare.. :box:

Insa sunteti singurii care au dupat si au avut si gura mare, macar de nu va bateati atat cu pumnii in piept; jenibil :naughty:

Hai gura ma, sa nu va aud macar...majoritatea dati atata din gura si incercati sa demonstrati ca sunteti sfinti, dar in gandul vostru: mama ce as vrea si eu sa stiu cum au facut astia dupe... :violent:

Posted

Ia fa un calcul la conturi :))

Garrone = 9900+25830 = 35730 JWL DUPATE

HackerAlin ( H4X0R ) = 38010 JWL DUPATE

DECI LAM LUAT PE GARRONE CU 2200 JWL Mafta:)!

Deci ce premiu imi dati :)) macar bagatima in cartea recordurilor

pune si alea 2-3k ale mele ca doar le-am facut impreuna. app. si tu le-ai facut cu cineva, ca singur nu aveai cum. deci party-ul Garrone -boom- v-a luat la numaratoare :) ne auzim peste o luna

Daca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.

stiam :)

' date='Apr 22 2009, 07:51' post='3742684']

Aha au fost prinsi alti ca dadeau cu sabia`n oras si au luat filtru, "lasa-l in pace" dai apa la moara !

Te compatimesc Garrone , Jenant !

jenant de ce? nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat pe linkmania. hai pa

@hai cu neatza guild :D

Posted

pune si alea 2-3k ale mele ca doar le-am facut impreuna. app. si tu le-ai facut cu cineva, ca singur nu aveai cum. deci party-ul Garrone -boom- v-a luat la numaratoare :) ne auzim peste o luna

stiam :)

jenant de ce? nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat pe linkmania. hai pa

@hai cu neatza guild :D

sa va frec,pe mine ma uitati :-w

Guest Old Skull
Posted

:D

daca guildu meu e asa de bogat...atunci de ce eu am decat 19 jwl??????????? :-?

chitrelor..........mai ales Garrone k tu m-ai convins sa joc :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...