galorDW Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Daca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.lixandra mami drag nuti fa griji ca nu are cine sa ni-l ia :P ;;)
Guest varza'n beci Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Da :).Sa iti amintesc hp-urile portilor :)? De abia s-a reusit atunci in 2 ore sa se distruga 2 porti... la ultima poarta de 8 milioane hp ce faci (nu uita ca prima avea 2-3 milioane hp 8-|... )?nu te contrazic...la hp ma refer...dar le vom sparge noi royal si zes:D anyway..va asteptam next week sa ne tavalim:)
lixandra Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 nu te contrazic...la hp ma refer...dar le vom sparge noi royal si zes:D anyway..va asteptam next week sa ne tavalim:)Inseamna ca recunosti: aportul nostru la distrugerea portilor e unul considerabil :).
Menum35 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Omg, da lasati-l ma in pace, a dupat, a fost prins, la revedere, ce atata circ. Mai ceva ca niste bocitoare sa moara franta.Aha au fost prinsi alti ca dadeau cu sabia`n oras si au luat filtru, "lasa-l in pace" dai apa la moara ! Te compatimesc Garrone , Jenant !
Dumnezeu Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 garro ai inebunit 30k jwl nici pe lumea ailanta nu te iarta astia.de ce nai dat de pomana de pasti :)) bv bv
MurDoc Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Inchiriem un club, organizam un bairam ceva? Multi de aici au baut mai mult ca a luat garrone permanent decat ca a fost Pastele. @neata
capcaunu Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Neata! Baieti,orice sut in cur se cheama un pas inainte,asa ca chill,nu va mai agitati prin zona... =))
MasacruELf Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 stati ma nu beti inca deoarece o sa beti mai mult knd o sa va treziti la realitate sa vedeti noi si Andreea Marin Banica cu Surprize Surprize :)) :)) :)) :))
lordofcrime Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 nu murim de ciuda...eu sincer abia astept sa fac pk pe boom...cu u garrone n-am nimic mwhaaha ce pk sa faci tu pe boom ma?! te prind te-ntind la soare.. Insa sunteti singurii care au dupat si au avut si gura mare, macar de nu va bateati atat cu pumnii in piept; jenibil :naughty: Hai gura ma, sa nu va aud macar...majoritatea dati atata din gura si incercati sa demonstrati ca sunteti sfinti, dar in gandul vostru: mama ce as vrea si eu sa stiu cum au facut astia dupe... :violent:
Load1ng Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Invidiosii :rofl2:, ia as vedem care dintre voi recunoaste ca i-a dat pm lu garrone si l-a rugat sa ii spuna cum se face :-? =))
bomeey Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ia fa un calcul la conturi :))Garrone = 9900+25830 = 35730 JWL DUPATEHackerAlin ( H4X0R ) = 38010 JWL DUPATEDECI LAM LUAT PE GARRONE CU 2200 JWL Mafta:)!Deci ce premiu imi dati :)) macar bagatima in cartea recordurilorpune si alea 2-3k ale mele ca doar le-am facut impreuna. app. si tu le-ai facut cu cineva, ca singur nu aveai cum. deci party-ul Garrone -boom- v-a luat la numaratoare :) ne auzim peste o lunaDaca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.stiam :)' date='Apr 22 2009, 07:51' post='3742684']Aha au fost prinsi alti ca dadeau cu sabia`n oras si au luat filtru, "lasa-l in pace" dai apa la moara ! Te compatimesc Garrone , Jenant !jenant de ce? nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat pe linkmania. hai pa@hai cu neatza guild :D
MasacruELf Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 alina schimba si tu semnatura aia k nu mai e valabila :))
increatu Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 pune si alea 2-3k ale mele ca doar le-am facut impreuna. app. si tu le-ai facut cu cineva, ca singur nu aveai cum. deci party-ul Garrone -boom- v-a luat la numaratoare :) ne auzim peste o lunastiam :)jenant de ce? nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat pe linkmania. hai pa@hai cu neatza guild :Dsa va frec,pe mine ma uitati :-w
Guest Old Skull Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :D daca guildu meu e asa de bogat...atunci de ce eu am decat 19 jwl??????????? :-? chitrelor..........mai ales Garrone k tu m-ai convins sa joc :D
garrone21 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 hopaaaaa nu dau nimic la nimeni sunt chitros :D