Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Demisia !!! Demisia
Posted

merci =))

Guest Linkmania nu Te vrea
Posted
DEMISIA !!! DEMISIA !!! DEMISIA !!!
Guest wizzardly
Posted

uitati-va la diverse

Eu ce pot spune e doar DEMISIA

Guest Demisia !!! Demisia
Posted

ia sa vedem

Posted

Voi chiar nu aveti minte :). Ma asteptam ca varsta aia sa se arate putin, dar nimic.

Cand Honey era acuzata ca face manarii, nu va pica bine, nu?

Atat voi cat si alte persoane din HH, aproape orbite de "competitia" dintre aliante, recurgeti la tot felul de lucruri. Ale voastre au fost mai evidente. Daca rezolva Oddyzeus plangerile alea ziceati ca e partinitor.

Guest Lasa-ne !
Posted

nu rezolvatzi nimic cu asta ....

Dar spor la treaba :P

hai sa fim seriosi,suntem jucatori cu state vechi pe serverul asta,iar eu m-am saturat de ceea ce face lancelot. stiu ca e the same old shit si ca nu se rezolva nimic,dar cine stie,poate se schimba ceva...

Voi chiar nu aveti minte :). Ma asteptam ca varsta aia sa se arate putin, dar nimic.

Cand Honey era acuzata ca face manarii, nu va pica bine, nu?

Atat voi cat si alte persoane din HH, aproape orbite de "competitia" dintre aliante, recurgeti la tot felul de lucruri. Ale voastre au fost mai evidente. Daca rezolva Oddyzeus plangerile alea ziceati ca e partinitor.

hai ma femeia-barbat ca nici tu nu stii ce esti, macar Oddyzeus e impartial,incearca sa gandeasca din ambele puncte de vedere ,fatza ce cele 2 personaje care sunt subiectivi si membrii ai aliantei HH.

Desigur iar cont blocat.

Posted

hai sa fim seriosi,suntem jucatori cu state vechi pe serverul asta,iar eu m-am saturat de ceea ce face lancelot. stiu ca e the same old shit si ca nu se rezolva nimic,dar cine stie,poate se schimba ceva...

hai ma femeia-barbat ca nici tu nu stii ce esti, macar Oddyzeus e impartial,incearca sa gandeasca din ambele puncte de vedere ,fatza ce cele 2 personaje care sunt subiectivi si membrii ai aliantei HH.

Desigur iar cont blocat.

8-|

Cand Alex ia decizii, e corect sa spunem ca e impartial? De ce nu zice si altul din alta alianta acelasi lucru? De ce numai cativa din Honey zic asta?

Cand Dream a gresit, ce s-a facut? Cand ulise a gresit, ce s-a facut?

Si cand a fost vorba de Honey ca face manarii, mai mult cei din HH au vorbit. Acum asta e un joc de-a cainele si pisica? Intorci serviciul?

Stii vorba aia: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Guest Mi-e Frica Sa Merg La Gather
Posted

sadi intra pe skype :)

sunt :bananadance2:

Guest Lasa-ne !
Posted

8-|

Cand Alex ia decizii, e corect sa spunem ca e impartial? De ce nu zice si altul din alta alianta acelasi lucru? De ce numai cativa din Honey zic asta?

Cand Dream a gresit, ce s-a facut? Cand ulise a gresit, ce s-a facut?

Si cand a fost vorba de Honey ca face manarii, mai mult cei din HH au vorbit. Acum asta e un joc de-a cainele si pisica? Intorci serviciul?

Stii vorba aia: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.

Alex ia decizii corecte ,nu e asa de nesimtit.

Dream a fost sanctionat cand a gresit.

Ulise ma beep pe el de nesimtit,e din HH ,iar cand facea razie intreba o data de afk apoi d/c...eu am facut topicul in care a ramas fara functie,daca ai uitat...ca sa vezi ce fac astia cu "functii" din HH...

Stii vb aia : informeaza-te ,apoi vorbeste

Posted

Alex ia decizii corecte ,nu e asa de nesimtit.

Dream a fost sanctionat cand a gresit.

Ulise ma beep pe el de nesimtit,e din HH ,iar cand facea razie intreba o data de afk apoi d/c...eu am facut topicul in care a ramas fara functie,daca ai uitat...ca sa vezi ce fac astia cu "functii" din HH...

Stii vb aia : informeaza-te ,apoi vorbeste

Ma refeream la faptul ca nu s-a facut mare tam-tam de pana si stra-stra-stra-stranepotii au vorbit. Atunci cand s-au vazut greselile, nu s-a facut cine stie ce scandal.

Acum cand cineva din Honey sau HH se simte atins, gata, o da ca face abuz de functie.

Asa cum tu crezi despre Alex si noi credem la fel despre ceilalti.

Guest Lasa-ne !
Posted

Ma refeream la faptul ca nu s-a facut mare tam-tam de pana si stra-stra-stra-stranepotii au vorbit. Atunci cand s-au vazut greselile, nu s-a facut cine stie ce scandal.

Acum cand cineva din Honey sau HH se simte atins, gata, o da ca face abuz de functie.

Asa cum tu crezi despre Alex si noi credem la fel despre ceilalti.

hai ca esti tare =)) ai innebunit,cum sa-mi dea ma 99 ca cer reevaluare ? cum sa-i dea lui boom 60 zile cand el a retras vazand preluarea buna ? cum sa-i dea lui tyrexelu 10 zile pt ks cand plangerea era retrasa de pixul ? cum sa le dea lui rosy ,shobo,sady*bk si lapusneanu 5 zile pt limbaj ? cum sa plm ca mai sunt o gramada dar nu-mi vin in minte...postez rpd ca iar imi blocheaza userul tampitii aia 2.

Las-o dreaq,nu am ajuns sa fim bataia de joc a unui forumist.

Posted

Pana la urma s-a ajuns la discutzii contradictorii despre moderatori sau GM....

Hai sa fim seriosi ....credetzi ca vetzi rezolva ceva?

Stiu ca sperantza moare ultima .....dar hai sa nu mai fim

optimisti in cazul acesta si sa fim cat se poate de REALISTI

Va ramane totul la fel

Guest Lasa-ne !
Posted

n`aveti viata ma , sunteti disperati

daca nu va convine nu mai jucati :P

eu am viata,tu ai ? uite ca plec la treaba acum,tu ce faci stai pe joc nu ? :P

Pana la urma s-a ajuns la discutzii contradictorii despre moderatori sau GM....

Hai sa fim seriosi ....credetzi ca vetzi rezolva ceva?

Stiu ca sperantza moare ultima .....dar hai sa nu mai fim

optimisti in cazul acesta si sa fim cat se poate de REALISTI

Va ramane totul la fel

ramane,nu ramane,macar sa fim corecti fatza de toti.e inadmisibil ce face ala,mai ales ca e moca moderatorul asta ...stai ca incep sa-mi dau drumul la gura ,despre toti adminii astia care ii cunosc si cum se dau "functiile" de gm si moderator ,ca sa nu ne mai ascundem :D stii si tu bine ce zic .

Am fugit ,am niste treaba,revin mai tarziu cu alte 50 de usere facute ,ca deh...

Guest Ai o Bere dupa Ceafa
Posted
DEMISIAAAAAAAAAAAA
Guest Lasa-ne !
Posted

am uitat sa zic : v-am spart alianta HH la inceput de db ,fara ajutor de la admini,can d voi va faceati planuri pentru cs ca disperatii , eu stateam la bere cu Bogz si negociam care membrii sa vina la noi , fraierilor ce sunteti , sunt "smecher" =)) v-am dat lectii de cs si inca va mai dau,iar sunt "smecher" ,am dat nspe rr-uri afk ,in timp ce voi va pazeati spoturile ca disperatii ,din nou sunt "smecher" ...

asta a fost pt lexa si pt ceilalti membrii HH care isi vor arunca dioptriile pe aici...

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Noah, cred ca vor inchide si topicul asta, se ascund repede.

Ia sa vedem, il lasa sau il inchid :>

Guest Sadi022002
Posted

am uitat sa zic : v-am spart alianta HH la inceput de db ,fara ajutor de la admini,can d voi va faceati planuri pentru cs ca disperatii , eu stateam la bere cu Bogz si negociam care membrii sa vina la noi , fraierilor ce sunteti , sunt "smecher" =)) v-am dat lectii de cs si inca va mai dau,iar sunt "smecher" ,am dat nspe rr-uri afk ,in timp ce voi va pazeati spoturile ca disperatii ,din nou sunt "smecher" ...

asta a fost pt lexa si pt ceilalti membrii HH care isi vor arunca dioptriile pe aici...

:crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...