Guest Iti rup capu' la gather Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 nb :)nbam ramas fara baterie la telefon :)):)) am turnat 3 codati...plm cu silent aim ala e mai greu,sa ma cac pe el si pe lancelot desigur
Andain Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 nb:)) am turnat 3 codati...plm cu silent aim ala e mai greu,sa ma cac pe el si pe lancelot desigur:rofl2:hehe, am gasit 10 mii intr-o punga de chio chips =)) o sa ajung in curand Bill Gates
Andain Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 na belea ca mi-am uitat incarcatorul la munca
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 te sun sa-ti fac minute? =))
Andain Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 degeaba, numai poti face minute doar daca suni din alta retea pe vodafone
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kkt,nu stiam...app stiai ca lance e un lingau ?
Andain Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kkt,nu stiam...app stiai ca lance e un lingau ?
Brook Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 kkt,nu stiam...app stiai ca lance e un lingau ?Stau si ma intreb cateodata, voi sunteti gelosi pe desene animate? Ce anume ti-a facut in real life Lance de trebuie sa ai un asemenea limbaj la adresa lui ??! Chiar crezi vei fi remarcat pt. vorbele astea?Dimpotriva...aici se vad cei 7 ani de acasa!Respectul de sine lipseste cu desavarsire, de aceea nu stii sa respecti si pe altii care fac o munca in folosul comunitatii linkmania fara sa ceara nimic altceva decat putin respect si recunostinta! Tu ti-ai facut un cont pe server si crezi ca ai dreptul sa critici si sa ai o atitudine ostila fata de moderatori si admini..sincer , sunt multi dintre voi care nu meritati nici cea mai mica atentie..cum de altfel ati dat dovada prin gesturile lipsite de bun simt... acum citeste si reflecteaza la ce am zis mai sus..!O seara placuta in continuare!
Andain Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Stau si ma intreb cateodata, voi sunteti gelosi pe desene animate? Ce anume ti-a facut in real life Lace de trebuie sa ai un asemenea limbaj la adresa lui ??! Chiar crezi vei fi remarcat pt. vorbele astea?Dimpotriva...aici se vad cei 7 ani de acasa!Respectul de sine lipseste cu desavarsire, de aceea nu stii sa respecti si pe altii care fac o munca in folosul comunitatii linkmania fara sa ceara nimic altceva decat putin respect si recunostinta! Tu ti-ai facut un cont pe server si crezi ca ai dreptul sa critici si sa ai o atitudine ostila fata de moderatori si admini..sincer , sunt multi dintre voi care nu meritati nici cea mai mica atentie..cum de altfel ati dat dovada prin gesturile lipsite de bun simt... acum citeste si reflecteaza la ce am zis mai sus..!O seara placuta in continuare!nu sti despre ce este vorba...
Brook Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 nu sti despre ce este vorba...Odata ce el are un limbaj trivial la adresa unu membru din staff-ul linkmania, nici nu cred ca trebuie sa stiu despre ce e vb.!
Andain Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Odata ce el are un limbaj trivial la adresa unu membru din staff-ul linkmania, nici nu cred ca trebuie sa stiu despre ce e vb.!din moment ce face parte din staff ar trebui sa fie un model ptr noi, mai departe numai zic ca am 90% warn
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 si cum iti formezi tu o parere asa doar la prima vedere? ma cunosti,stii cine sunt eu ?Hai sa-ti zic pe scurt ca sa intelegi si poate iti schimbi parerea. Noi aici jucam un joc, muonline se numeste, iar acest lancelot e un moderator care in loc sa fie impartial,asa cum e corect ,isi face de cap pe aici impreuna cu alt moderator ,Redemption.. chestia e ca m-am saturat,nu numai eu si multi alti colegi de-ai mei care suntem simpli jucatori. daca doar eu as avea aceasta parere ,ai zice ca sunt un tampit,dar daca majoritatea jucatorilor impartasesc aceleasi sentimente ,cred ca ar trebui sa-ti schimbi putin parerea..Nu caut sa ma remarc,stai linistit ;) si referitor la viata reala,eh,fac si eu putin misto de el ca s-a dat la o fosta prietena de-a mea,desigur fara succes...Sper ca ai inteles putin,daca nu iti mai detaliez,nu e problema..o noapte placutaP.S. Uite ca pot avea si o discutie civilizata cu cei 7 ani de-acasa (iar ca o mica paranteza,respect pe cei care ma respecta si mai importanta e auto-educatia care ti-o faci singur)aaaaa,acum am observat ,ai tangente cu cei din HH...gata,nu are rost sa mai continui,am inteles legatura :DNFiUsXiuhaI
LiNU Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Daca nu o sa ma mai vedeti acriv in joc inseamna ca am luat o mica pauza pana cand se va elibera linkmania de gunoaie. :beer: Distractie placuta si spor la lvlMia facut placere sa joc alaturi de voi :tiphat:
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 NO ,my life is the internet
Andain Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 NO ,my life is the internetba sa-mi bag, am stat atata timp sa fiu primu pe pagina si te-ai gasit tu =))hai nb, cine stie cand ne mai vedem :beer:
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :)) fara intentie mitza ,retrag...iti las tie pagina. nb
Redemption Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Topic inchis datorita multitudinii de jigniri si a limbajului trivial pe care il abordeaza unii.
Guest Demisia !!! Demisia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 In urma celor intamplate,am deschis un nou topic al aliantei noaste. Deschis spamului ;)