Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Mi-e Frica Sa Merg La Gather
Posted

ma in primul rand nu am mai jucat pe ryuk de cel putin 1 luna..(scrie la semnatura)

second..comportamentul ala "civilizat" al tau lasa mult de dorit...

BA DAI DRUMU DE AICI CA NE SPURCI TOPICUL X(X(X(

Posted

ma bezmeticule ala nu-s eu asa ca dute invartindu-te :))

tie ce sa-mi mai bat capul..ca se vede din ce scrii cat te duce mintea..

Ps: gata cu spam-ul pe aici ca se incinge atmosfera..

hai poti sa pleci ca sa nu ma apuc sa iti spurc si tie topicul

Guest Iti rup capu' la gather
Posted

ma bezmeticule ala nu-s eu asa ca dute invartindu-te :))

tie ce sa-mi mai bat capul..ca se vede din ce scrii cat te duce mintea..

Ps: gata cu spam-ul pe aici ca se incinge atmosfera..

atunci sa-ti dau tie la muie,ce plm...si lui lancelot ca se da la fostele pizde ale mele (sper ca e constient ca nu are fatza de ele,al dreaq lingau obosit) si lui redemption ca e sclava lui lancelot si iar tie ca asa am eu chef...

Posted

atunci sa-ti dau tie la muie,ce plm...si lui lancelot ca se da la fostele pizde ale mele (sper ca e constient ca nu are fatza de ele,al dreaq lingau obosit) si lui redemption ca e sclava lui lancelot si iar tie ca asa am eu chef...

:happy1:

Posted

PRO =))

Posted

:whistle: jeg

ma in primul rand nu am mai jucat pe ryuk de cel putin 1 luna..(scrie la semnatura)

second..comportamentul ala "civilizat" al tau lasa mult de dorit...

Posted

m-am saturat ma de suferinzii astia pe forum. toti au prins tupeu ca deh,ii apara lingerica ala si cu sclavetele celalalt,care e tot membru HH.

Guest Mi-e Frica Sa Merg La Gather
Posted

:beer:

Posted

da ma sadi,cum ziceam..bem si futem barnoasele in cur ,plus pe lingaul ala de lancelot..stii ca s-a dat la kiralina? sa vezi ce da el commenturi pe acolo,cand aia era la mine in pat.

Guest Linkmania nu Te vrea
Posted

da ma sadi,cum ziceam..bem si futem barnoasele in cur ,plus pe lingaul ala de lancelot..stii ca s-a dat la kiralina? sa vezi ce da el commenturi pe acolo,cand aia era la mine in pat.

:rofl2:

Posted

tuti userul tau =))

Posted

:rofl2: si parca mai era cineva :>

Posted

tuti userul tau =))

iti place a ? :yum:

Guest Suspendatine
Posted

:photo: cum o fi , unu sa le aibe si altu sa pofteasca :-??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...