iar am luat suspend Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 :kiss: ce dulce :wub:Plictiseala ^_^ :tiphat:sale gexule :)@plictisit :)
gexy Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ce dulce :wub:sale gexule :)@plictisit :)olla , esti in joc?
LiNU Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cineva nu putea sa doarma fara sa se termine :cool2:
iar am luat suspend Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 @hai sa ma cac pe toti fanii mei.@multa bafta cu alianta baieti :)
Cristian Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 papa lagmania, succes baietii cu alianta :bye:
cyborgGod Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 @hai sa ma cac pe toti fanii mei.@multa bafta cu alianta baieti :)si scutierul razboinicului a apus precum lumina arzatoare din ochii lui Duppone dupa 99 =)))
al3xandru Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 si scutierul razboinicului a apus precum lumina arzatoare din ochii lui Duppone dupa 99 =)))esti un gunoi.asa ca u jegule marsi si posteaza la tine
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 @hai sa ma cac pe toti fanii mei.@multa bafta cu alianta baieti :)pa fraiere,du-te sanatos =)) app,ma cac pe toti fanii :P
cyborgGod Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 esti un gunoi.asa ca u jegule marsi si posteaza la tine ma copil facut ptr pensie alimentara.. tu dak nu insulti nu te simti implinit? cat pt scutier Follow the light my friend =)) :starwars:
al3xandru Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ma copil facut ptr pensie alimentara.. tu dak nu insulti nu te simti implinit? cat pt scutier Follow the light my friend =)) :starwars: wai copile daca am pus mana pe tine :)) app jeeeeet de aici
al3xandru Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 da ce te deranjeaza adevarul? :odeci esti chiar prost. in momentul ala nu eram eu pe cont daca ai observa postarile de pe acest user(doar asta e al meu) ai observa ca ma comport foarte civilizat in comparatie cu alti si imi vad de trb mea.Sunt foarte rabdator si nu ma enervez rpd dar u deja intreci limita..eu personal nam nimic cu alianta hh dar sunt niste capete seci acolo printre care te numeri si u.se vede din atitudinea pe global .Nu esti bine venit aici dute si posteaza la tine da?cand o sa ma bag eu cu japca in seama atunci sa te aud
Guest Iti rup capu' la gather Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 http://img200.imageshack.us/my.php?image=dscn2972.jpgda ce te deranjeaza adevarul? :osa-i dau la muie nasoasei aia...pffiuuuu tu-i barna aia prin cap ti-a bagat-o terminatule
cyborgGod Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ma in primul rand nu am mai jucat pe ryuk de cel putin 1 luna..(scrie la semnatura) second..comportamentul ala "civilizat" al tau lasa mult de dorit...
Andain Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ma copil facut ptr pensie alimentara.. tu dak nu insulti nu te simti implinit? cat pt scutier Follow the light my friend =)) :starwars: auzi ba leguma, ia jet din topicul meu ca sa nu imi dau drumu la gura
al3xandru Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ma in primul rand nu am mai jucat pe ryuk de cel putin 1 luna..(scrie la semnatura) second..comportamentul ala "civilizat" al tau lasa mult de dorit...ti`am zis am ajuns la limita e plin serv de destia ca tine..na`i jucat u foarte rau..iti pot zice de acum ca nu depasea 15 ani ala care juca pe cont tauAstea fiind spuse ne poti parasi .Multumesc
cyborgGod Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 sa-i dau la muie nasoasei aia...pffiuuuu tu-i barna aia prin cap ti-a bagat-o terminatulema bezmeticule ala nu-s eu asa ca dute invartindu-te :))auzi ba leguma, ia jet din topicul meu ca sa nu imi dau drumu la guratie ce sa-mi mai bat capul..ca se vede din ce scrii cat te duce mintea..Ps: gata cu spam-ul pe aici ca se incinge atmosfera..