Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

Bai, sincera sa fiu, chiar imi pare rau :). Satisfactia era mai mare, si nu cred ca sunt singura care zice asa, ca (,) castelul sa vina din mana ta, sa il luam invigandu-te.

Acum e ca si... :-?? naspa.

Posted

relax,nu s-a terminat inca..asta e ,luati voi castelul il tineti cand il tineti,vine randul nostru iar..bafta sambata ,oricum refac guilda acum si alianta sper ce dreaq sa fac...

Guest FastumGel
Posted

Asculta la mine intra in dulap scoate un chibrit si da-ti foc :-j Auzi ma 30k jwl :| dupate si tot el vorbeste

Posted

PS told u boys..toate la timpul lor :)

noi sa fim sanatosi ca 99-urile curg :D

As dorii sa aduc un omagiu celor decedati azi in lupta aceasta .

nu suntem morti. ne-am renascut :D

Va felicit pentru prestanta de care ati dat dovada.

Va felicit pentru ca ati fost niste PRO players , ati cucerit siegeul prin profesionalism.

Va felicit sunteti cei mai tari , ne-ati demonstrat ca suntem niste creaturi inferioare.

Da da stiu , toti eram cu ochi pe voi .... ^_^ noi eram clasa inferioara voi superioara voi aveati dreptate

Cum e mierea de albine , dulce , lipcioasa in exces iti vine greata

nu suntem nici primii nici ultimii care au dupat, care dupeaza, sau care au dupat pe linkmania. singurul lucru care mi l-am cumparat din jwls a fost un dragon spear cumparat de la knavish cu 60 de soul care mi-a picat in aceeasi zi cand l-am bagat la +13. setul si arma le am din guilda de la baieti. asa ca stai tu linistit ca nu m-am folosit prea mult de jwls. doar am ajucat cativa membri din aliantza.

cei 4 fantastici garon . bum . alinahack si borfescu . numai respect am pentru voi ( fanii mei) . ^_^

cine vorbea.. curva cu 2 fetze. sunt satul de pupincuristi ca voi :)

nu murim de ciuda...eu sincer abia astept sa fac pk pe boom...cu u garrone n-am nimic mwhaaha

daca mi-ai spune si cine esti ti-as intelege dorinta de razbunare :D

OT: back! acu am venit de la tzara :D

Posted

Ba da ce va mai iubesc astia :)), mi-ati ocupat locul daca nu mai joc. :-<

auzi ma ,daca noi 2 suntem prieteni crezi ca se iau si de tine ? :D

[Garrone] - lvl 85

BoomMan - lvl 64

Hai baieti k se poate :))

=))

Guest Sevensson
Posted

Daca erai player cinstit si jucai cum joaca neamzzuMG , acum nu dispareai din top .... dar ... foamea asta ....

ultimu' reply aici :)

crs , sa fim realisti , cand ai dat contul tau cu moderatorul de iti sarea tot jocul in cap si multi au pierdut ziua aceea , ca luau toti permanent cum a fost? Nu te-am mai vazut pe aici ceva timp , acum iar ai aparut sa te iei de alti?

ps: Uitativa prima data la voi nu va luati de altii. -_-

ratandula , are destui prietenii, stai lin ca nai sanse sa faci pk pe el , cel putin cat joc eu s1 nai sa reusesti sa dai in el. -_-

# Buna Seara!

Posted

Ba da ce va mai iubesc astia :)), mi-ati ocupat locul daca nu mai joc. :-<

astia? adica tu nu te incluzi printre ei? :sef:

Insa sunteti singurii care au dupat si au avut si gura mare, macar de nu va bateati atat cu pumnii in piept; jenibil :naughty:

m-ai intrebat daca dupez si am zis ca nu? cu ce m-am batut cu pumnul in piept?

Posted

Daca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.

Guest varza'n beci
Posted

Daca mai aveti castelul si ati upgradat portile, nu spargeti alianta sau guildul :). Nu vor reusi sa sparga portile, mai ales ca noi nu venim. Mai tineti castelul inca o saptamana. Don`t ask why... pentru a baga unghia in gat cuiva.

vai daca nu veniti voi...nu se poate sau cum? #-o

Posted

Da :).

Sa iti amintesc hp-urile portilor :)? De abia s-a reusit atunci in 2 ore sa se distruga 2 porti... la ultima poarta de 8 milioane hp ce faci (nu uita ca prima avea 2-3 milioane hp 8-|... )?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...