Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

nu ma mitza,l-a ars Rede (prietenul lui Lancelot si al aliantei HH) pe boom cu 60 zile pt vanatoare cica,asta dupa ce boom a retras ,el nu a stiut ca a fost preluat...la fel sunt si eu postat in plm de gunit ,e aceeasi situatie,daca puneam eu poze luam 60 zile,iar la reevaluare 99. A ajuns sa fie o lupta moderatori + HH versus HONEY. Nu mai are rost in plm,atata timp cat boom si-a dat seama ca a fost preluat din discutiile de la plangeri,el a retras,dar ce sa faci,moderatorii astia si orgoliile lor.

esti bou ,a zis mai sus ca e Roby_XXL

buna pisi :-*

Hai ca acum am scapat de gajica si am citit si eu pe la reevaluari...ce sufera ala de moderator,se crede zeu...limbajul lui pe forum lasa de dorit,parca moderatorii trebuiau sa modereze nu sa jigneasca...dar deh,ce sa-i ceri ,e el Andrei ;) manca-mi-ar cucu' ,ce mare gagicar e el

Astea sunt doar 2 din posturile facute de tine Garrone..in urma unor discutii avute cu colegii mei si tinand cont de antecedentele tale numeroase..am luat decizia sa-ti banam toate userele de pe forum. Nu ai decat sa-ti faci 1 pe zi..nu e problema.

De altfel asta nu e tot :) dar nu e nimic tu continua cu atitudinea ta de smecherie ultra-suprema..daca atata poti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...