Guest Barbata Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 tu fiind?esti bou ,a zis mai sus ca e Roby_XXLBuna noaptea! :nanana: Doamne cat spam ati facut de cand nu am mai intrat ;;)buna pisi :-*Hai ca acum am scapat de gajica si am citit si eu pe la reevaluari...ce sufera ala de moderator,se crede zeu...limbajul lui pe forum lasa de dorit,parca moderatorii trebuiau sa modereze nu sa jigneasca...dar deh,ce sa-i ceri ,e el Andrei ;) manca-mi-ar cucu' ,ce mare gagicar e el
iar am luat suspend Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Buna noaptea! :nanana: Doamne cat spam ati facut de cand nu am mai intrat ;;):wub: :wub:esti bou ,a zis mai sus ca e Roby_XXLbuna pisi :-*Hai ca acum am scapat de gajica si am citit si eu pe la reevaluari...ce sufera ala de moderator,se crede zeu...limbajul lui pe forum lasa de dorit,parca moderatorii trebuiau sa modereze nu sa jigneasca...dar deh,ce sa-i ceri ,e el Andrei ;) manca-mi-ar cucu' ,ce mare gagicar e eltermina ma odata@hai neatza
Guest Crinutza Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 re. am o intrebare. se mai fac recrutari? mam gandit si yo sa ma bag pe S1. am jucat mult pe 0.97d.
Cristian Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 re. am o intrebare. se mai fac recrutari? mam gandit si yo sa ma bag pe S1. am jucat mult pe 0.97d. www.honeyalliance.tk