Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Posted

valea si tu ,nu esti bine primit,crezi ca stau sa ma ascund ca altii ma ? toti isi schimba nick-urile,stau ascunsi eu nu, ma doare fix undeva,e la inceput,bine ca s-a intamplat acum cand se poate remedia orice...

Acu gata zici ca e bine ca te-au prins :rofl1: .

Aolo asta era cu gura mare ca e curat :)) .

Posted

nu pot sa impiedic userii sa posteze..dar cei afalti in afara acestei guilde sunt rugati sa isi modereze tonul..:) sau nu sa mai posteze flame things..:) altfel voi lua masuri ca mai sus

Posted

valea si tu ,nu esti bine primit,crezi ca stau sa ma ascund ca altii ma ? toti isi schimba nick-urile,stau ascunsi eu nu, ma doare fix undeva,e la inceput,bine ca s-a intamplat acum cand se poate remedia orice...

rusine

meriti filtru, tu si toti amicii tai, last post here

Posted

Daca erai player cinstit si jucai cum joaca neamzzuMG , acum nu dispareai din top .... dar ... foamea asta ....

ultimu' reply aici :)

(nmzMG @ Apr 20 2009, 20:28) *

neamzzuMG / Link Plangeri:

och boss...eu sunt suparat de spot...ca mai am 6,5 lvl si dau rr ...daca imi pozzi reda spotu inapoi si sa fim oameni...eu retrag plangere tot...si suntem prieteni...vreau decat spotu...nu ma incalzeste supsendu la cineva...jok singur boss de la inceput de cand sa dat drumu la server, dorm 2 -3 ore pe noapte sa nu pierd spot...ma doare si ficatu de cat nu am dormit...si acum vine cineva si face pk cu un caracter si imi ia spotu...eu nu am sufletu asta boss...ma cunoaste multa lume dupa primu db....nu sunt un pusti am 30 de ani.....:(..vreau decat spotu sa dau rr si atat

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Guest Kamikaze
Posted

Nu te lua dupa el. :)) In cel mai rau caz micsoreaza scrisu sa para mai mica. :))

sau scoate citatul de la sig, e deplasat ce sugereaza faptul ca l-ai pus acolo...cel putin in cazul nazistului -_-

Posted

sau scoate citatul de la sig, e deplasat ce sugereaza faptul ca l-ai pus acolo...cel putin in cazul nazistului -_-

Fi serios! Moare omu pe scaun jucand mu :rofl2: :rofl2: si tu te iei de el ? #-o

Guest TupeuDeBorfas
Posted

bv ma u ti-ai mutat itemele pe alte conturi ca te-a anuntzat din timp ija :)))

tocmai ce vroiam si eu ieri sa umplu 5conturi de jwl dar mia cam fost lene =)))

Guest TupeuDeBorfas
Posted

lasa ca ajunsarati mai vedeta decat se credeau aia din REVENGE =))))) bv :))))) nu mai pot de ras :)))=))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...