Guest Femeiul Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mda,dupa cum spuneam ...mi-a dat suspend lancila...ar iu creizi,incepe iar cearta nebunaticule care este...
Guest Chuck_Norris Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mda,dupa cum spuneam ...mi-a dat suspend lancila...ar iu creizi,incepe iar cearta nebunaticule care este...Femeiule, spune-mi cine s-a luat de tine ca sa stiu sa ma feresc de el :kar:
Lancelot Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 m-a pus dracu sa ma uit la plangeri si am vzt aia cu Fanky si Jack...daca zic ca-mi bag eu ceva in rezolvarile lui Rede imi iau 99 pe joc ?am uitat,99 pe joc am demult :Dda-i ma in sange ,ca m-am saturat de ei..zici ca ei au 25 ani si noi suntem copii la gradinita,sa ne invarta cum vor..m-au luat dracii ,mi-am adus aminte de al 2-lea 99 care l-am luat aiurea,doar ca astia "are" admin si eu nu am.aveai 90%probabil ca nu se impunea nimic pentru ce scrii pe acolo..asa in opinia ta :) Cearta nu ai cum sa incepi :)
Guest Femeiul Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 esti nebun,hai ca mai discutam,cand am timp..ce dreaq ma lance,parca m-am nascut ieri,sau tu...
AmAragaz Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 esti nebun,hai ca mai discutam,cand am timp..ce dreaq ma lance,parca m-am nascut ieri,sau tu... :crazy:
Guest Chuck_Norris Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ce-ti freci barba mitza?eee... -_-
Guest Femeiul Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 lance,citeste semnatura mea (partea de sus),trezeste-te si nu mai visa...app Lexoiul mai e la voi in guild?
Guest Femeiul Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 NU MI-E FRICA NU MI-E FRICA DE BAU-BAU, app te mai dai la fostele mele gagici ? tu cu visul eu cu cu realitatea?
Guest Chuck_Norris Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 NU MI-E FRICA NU MI-E FRICA DE BAU-BAU
boomeey Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 mda,dupa cum spuneam ...mi-a dat suspend lancila...ar iu creizi,incepe iar cearta nebunaticule care este...termina si tuaveai 90%probabil ca nu se impunea nimic pentru ce scrii pe acolo..asa in opinia ta :) Cearta nu ai cum sa incepi :)termina si tu lance. nu te-ai saturat de scandal?
Dumnezeu Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pace voua ,,,lance ai grije ca te calca boom cu masina cind o sa treci pe semaforul verde :nanana: nb lumee :tiphat:
SadiBK Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 :bananadance2:NU MI-E FRICA NU MI-E FRICA DE BAU-BAU, app te mai dai la fostele mele gagici ? tu cu visul eu cu cu realitatea?:rofl2: