Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

garrone21

HONEY ALLIANCE

Recommended Posts

Guest Sevensson
Posted

lasa-ma ca sunt beat,da-l in sange de rr

nare nimic =))

dai rr :kar:

Posted

crezi ca stau sa citesc toate reply-urile ? am vzt din greseala la plangeri, in fine...nu eu am inceput ,nu raspund decat daca sunt provocat. daca are ceva sa-mi adreseze poate utiliza pm-ul.eu ii sugerez sa inceteze..lance ,sincer sunt satul pana peste cap.

Guest Old Skull
Posted

da ba odata rr .....ca m-am plistisit eu la cat de greu cresti :)

Posted

si eu garro si eu :) acuzatiile curg din toate partile :) si it ain't funny

Si a cui e vina lance ca ati inceput sa permiteti la toti sa va traga de sireturi ?

Posted

Si a cui e vina lance ca ati inceput sa permiteti la toti sa va traga de sireturi ?

Nu,dar serios acum daca cineva vorbea cum ti-a vb bonito tie se lasa cu filtru+99 in alte vremuri + omul declara ca e mare hacker si ca dupeaza (nu conteaza daca o face cu adevarat sau nu ) iar direct filtru ,acum nimic .Toti isi permit sa se ia de voi .

Posted

mai e cazul sa scriu si aici ca e cazul sa evitati certurile si atitudinea infatuata?:)

cum sa eviti o cearta cand vezi ca apar atacuri nefondate din toate patile? cum sa te abtii cand vezi ca prostimea atlceva nu face decat sa acuze?eu unu n-am avut absolut nici o treaba cu nimeni. mi se poarta pica pentru ca sunt din honey atata tot :)

te invit sa stai vreo 2 zile in game mai mult de 4 ore si ai sa vezi ce discutii se duc pe global.

Guest LordRippeR
Posted

neatza neatza:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...