boomeey Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 garone ai facut buba?stai sa vezi si sa nu crezi :)
Anjunabeats Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 stai sa vezi si sa nu crezi :) dupa ce a facut-o pe maicamea barza si proasta mi-a dat si pk
garrone21 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 stai sa vezi si sa nu crezi :)ma,diaconescu e mic copil pe langa noi =))
Heinekener Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 iete ca dau rr-ul :Dpicatiar netu :D :sef: b-( paste fericit garrone adevarat a`nviat allz :error:
[Emo] Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Neata all :beer: Scuze ca postez aicea dar alcumva nu dau de boomeey :)) Dane am refacut ala adica am refacut mai multe cabal/mu/dekaron/gunz/risk your life / knight online/cs/css :0 :beer: fa cumva sa ma contactezi sa-ti pot pune alea,(daca vrei sa scrii care alea iti zic aicea ^^ ownaru la mu,dekaron,gunz si la ce mai vrei tu contacteazal si pe carty si pe slpk :P doar pe ei 2,pe bullet13 l-am demis ^^ :crazy: a facut faza ca lexutzu) cere-i id de YM la bobo sau da-mi add pe mess do-ny69@hotmail.com (id-ul e de msn sau de ai de msn e perfect) :) :beer: :beer: Spor all si mno ca tot nu am fost acasa de pasti ^^ va zic cristos a inviata ,stiu ca e cam tarziu ^^ :crybaby:
galorDW Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 hai garrone dai rr dai rrrr :D Neatza peps .. iarasi la servici .. iarasi 12 ore nebune :(